Binnenreclame voor jouw bedrijf

De inrichting van een bedrijf wordt zorgvuldig samengesteld. Dokkumer Vaggen Centrale helpt je graag bij de vormgeving van bedrijfsruimtes en kantoren. Ook bij de inrichting van winkels, beurzen en evenementen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze indoor specialisten geven interieur advies op maat. We leveren professionele producten voor de aankleding van jouw interieur, met of zonder bedrukking.

Bedrukte indoordoeken met stijlvolle frames zorgen voor een sfeervolle aanvulling van elke omgeving en ruimte. Daarnaast breng je ook direct de bedrijfsnaam extra onder de aandacht voor een gegarandeerd hogere naamsbekendheid. De mogelijkheden van onze producten voor jouw inrichting zijn onbeperkt. Ontwerpen worden haarscherp op het indoor doek geprint.

Met sfeervolle interieur verlichting zorg je voor een hogere attentiewaarde. Laat acties of promoties extra opvallen in jouw winkel en plaats ze op etalagedoek. En wat dacht je van interieur displays? Deze eyecatchers zijn eenvoudig te (ver)plaatsen en ideaal voor beurzen en congressen. De meubels met eigen ontwerp zijn zeer functioneel voor binnen en buiten. Met de verplaatsbare presentatiewanden creëer je eenvoudig een scheidingswand op kantoor. Bestel de producten voor uw inrichting online via de webshop van DVC.

Advies op maat of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.