Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Spandoek bedrukken

Vanaf € 26,00 € 31,46 incl.btw

Wil je een spandoek bedrukken? Een spandoek met eigen ontwerp is een opvallend product om jouw bedrijf, actie of andere uiting onder de aandacht te brengen. Een spandoek is eenvoudig te bevestigen en kan op meerdere locaties worden ingezet. Gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans, PVC Mesh met gaatjes structuur of PVC Frontlit. Laat jouw spandoek bedrukken via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Spandoek bestellen?

Ben je op zoek naar een spandoek met eigen ontwerp en gemaakt van de beste kwaliteit? Kies voor een spandoek bedrukken bij DVC. In te zetten bij een actie of voor langdurige zichtbaarheid van je bedrijf. Ook leuk bij een jubileum voor particulier gebruik: verras familie of vrienden met een eigen spandoek! Bestel je spandoek met bedrukking online via de webshop van DVC.

Spandoek met een boodschap

Een spandoek is geschikt voor speciale gelegenheden waar tijdelijk een opvallende boodschap gecommuniceerd moet worden. Denk aan de naam van sponsoren op een spandoek tijdens evenementen of het aankondigen van een actie in winkels. De spandoeken van DVC zijn geschikt voor binnen en buiten. Altijd spandoeken van de beste kwaliteit met de mooiste bedrukking!

Materiaal van een bedrukt spandoek

De spandoeken bij DVC worden gemaakt van soepel polyester vlaggendoek Poly-Glans of zeildoek. Bij het zeildoek heb je de keuze uit PVC Frontlit of PVC Mesh, met een gaatjesstructuur voor winddoorlatendheid. Je hebt de keuze uit meerdere afwerkingen zoals rondom voorzien van zeilringen of voorzien van een koord op alle hoeken. Vraag voor afwijkende formaten of afwerkingen een offerte aan.

Doeksoort
Keuze uit 4 verschillende doeksoorten: Frontlit, Mesh, Poly-Glans en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keus uit verschillende afwerkingen
Onderhoud
Frontlit & Mesh; evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel. Poly-Glans en Petflag-Glans; Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 5 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom bedrukte spandoeken kopen bij DVC?

  • Spandoeken kunnen in elk gewenst formaat geprint en geleverd worden.
  • Keuze uit 3 doeksoorten, passend bij jouw situatie.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit spandoeken.

Koop jouw spandoek met eigen bedrukking eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.