Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Beachvlag Event hol

Vanaf € 32,12 € 38,87 incl.btw

De bedrukte Beachvlag Event hol heeft door zijn elegante vorm een hoge attentiewaarde. Leverbaar in 5 formaten. Zeer geschikt voor beurzen, presentaties en evenementen. De Eventflag hol met eigen ontwerp is snel op te zetten en daarom ideaal voor drukbezochte winkelstraten of het strand. Bij onze beachvlaggen kun je kiezen uit de doeksoorten Poly-Glans, LongLife of Petflag-Glans. Maak het ontwerp van jouw Beachvlag Event afgerond eenvoudig online of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Bestel jouw Eventflag hol met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Beachvlag Event hol bestellen

Ben je op zoek naar een opvallende Beachvlag voor binnen en buiten? Bestel dan de Beachflag Event hol online via de webshop van DVC. De bedrukte Eventflag is zeer geschikt voor drukbezochte locaties als beurzen, tankstations en strandtenten.

Eventflags voor jouw organisatie

De elegante vorm van deze Eventvlag biedt veel ruimte voor jouw huisstijl, logo of actie. Leverbaar in meerdere formaten. Een sterke Beachvlag en daardoor toe te passen in weer en wind. De Eventflag is te combineren met diverse voeten voor binnen en buiten. Het doek is eenvoudig verwisselbaar bij tijdelijke acties.

Materiaal van de Beachvlag Event

De beachvlaggen Event worden gemaakt van de doeksoorten Poly-Glans, LongLife of Petflag-Glans. Lees meer over doeksoorten.

Formaat
Keuze uit 5 formaten
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Standaard levertijd
Verzending na 5 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte Eventflag afgerond kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw Eventflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij u past.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Eventflags met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Beachvlag Event met ronde hoek online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.