Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Beachvlag Sign Flag bol

Vanaf € 45,48 € 55,03 incl.btw

De bedrukte Sign Flag bol heeft een groot oppervlak en door zijn opvallende vorm een extra hoge attentiewaarde. Leverbaar in 3 formaten met een ronde hoek aan de onderkant. Zeer geschikt voor evenementen of bij de ingang van jouw bedrijf. De Sign Flag met eigen ontwerp is snel op te zetten en daarom ideaal voor drukbezochte winkelstraten. Maak het ontwerp van jouw Beachvlag Sign Flag eenvoudig online of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Bestel jouw Sign Flag met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Sign Flag bol bestellen

Ben je op zoek naar een extra opvallende Beachvlag voor buiten? De Sign Flag heeft een extra groot bedrukbaar oppervlak, zodat jouw logo of boodschap goed onder de aandacht wordt gebracht. Bestel dan de Beachflag SignFlag online via de webshop van DVC. De bedrukte Sign Flag is zeer geschikt voor bij de ingang van jouw bedrijf.

Montage van de Sign Flag bol

De Sign Flag bol is gemakkelijk te plaatsen. Snelle, eenvoudige montage en demontage. Afhankelijk van het bestelde formaat bestaat het frame uit 3, 4 of 5 delen.

Materiaal van de Sign Flag bol

De Sign Flag van DVC worden gemaakt van de doeksoorten Poly-Glans, LongLife of Petflag-Glans. Poly-Glans en Petflag-Glans zijn doeksoorten met een glanzende uitstraling, LongLife heeft een meer open structuur en wordt altijd gesneden afgewerkt. Is duurzaamheid een belangrijk aspect bij het aanschaffen van promotiemiddelen? Kies dan voor onze doekkwaliteit PETFLAG glans. Dit doek is gemaakt van gerecyclede petflessen en is daarmee de meest duurzame variant die er op de markt te vinden is.

Formaat
Keuze uit 3 formaten
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Standaard levertijd
Verzending na 5 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte Sign Flag kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw Sign Flag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Sign Flags met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Beachvlag Sign Flag online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.