Commercieel Medewerker Binnendienst

38 uur | Dokkum

Ben jij een verkoper op en top? Communiceer jij snel en gedreven op klantaanvragen? Dan zoeken we jou ūüėČ

Voor ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die ons sales team komt versterken. Je zoekt contact bestaande én nieuwe klanten op met één doel: verkopen. Ook wanneer je niet direct de juiste persoon hebt, weet jij wat je moet doen. Je zoekt precies uit wie jij moet hebben en overtuigt hem of haar van onze meerwaarde. Doorvragen is voor jou geen probleem en door de grote kennis van onze producten weet jij precies hoe je de klant kunt helpen! Jij voelt aan hoe je het beste contact met de klant kunt behouden en bouwt een mooie klantrelatie op.

Naast klantencontact verwerk je offertes en orders. Door deze afwisselde taken en diverse klanten moet je flexibel en professioneel kunnen handelen. De kwaliteit van onze producten vinden we erg belangrijk, maar het klantencontact net zozeer! Het leuke aan deze baan is dat je een echte relatie opbouwt met klanten en ze jou vertrouwen om mee te denken. Je helpt een bekende supermarkt bijvoorbeeld met de promotieartikelen. En het kan zomaar gebeuren dat je een reclamevlag die jij hebt verkocht, op tv ziet!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je bent een enthousiast, gedreven, ambitieus maar vooral klantvriendelijk persoon
  • Je bent communicatief sterk in de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
  • Je neemt initiatief en geeft niet snel op
  • Je hebt commerci√ęle werkervaring
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau

Dan zijn we op zoek naar jou! Dit kunnen wij je bieden:

  • Een informele werksfeer met leuke collega‚Äôs, een flinke dosis energie en enthousiasme
  • Een goed maandsalaris, passend bij je ervaring en opleiding conform cao-MITT
  • Reiskostenvergoeding √©n pensioensregeling
  • Korting op je sportabonnement
  • Hadden we al leuke collega‚Äôs gezegd?

Over ons

DVC staat voor Dokkumer Vlaggen Centrale. Hier in Dokkum doen we alles rondom vlag en doek, maar in onze andere vestigingen kunnen we klanten ook voorzien van alles rondom signing. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Met 85 jaar ervaring mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologie√ęn. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog leuker: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!

Denk jij dat we een match zijn? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar vacatures@dvc.nl of bel direct met Froukje Schregardus, teamleider van de afdeling Sales.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.