Oranje wimpel

Vanaf € 7,50 € 9,08 incl.btw

De oranje wimpel met kwast is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast of gevelstok. De oranje wimpel wordt gebruikt op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis. De oranje wimpels zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly. In ons assortiment vind je verschillende soorten en maten, voor ieder wat wils. Bestel de oranje wimpel direct online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Oranje wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een oranje wimpel met of zonder kwast? Bestel dan de oranje wimpel eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur. Ook is er een exclusieve oranje wimpel met kroon verkrijgbaar, alleen bijpassend voor het vlagformaat 100x150 cm.

Oranje wimpels voor jouw vlaggenmast of gevelstok

De oranje wimpel wordt gebruikt op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis. Meer informatie over het vlagprotocol.

Materiaal van de Oranje wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De oranje wimpels worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly.Lees meer over doeksoorten.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een oranje wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren.

Koop de oranje wimpel online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.