Meest verkochte producten

Hulp nodig bij het bestellen?

Bij DVC kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kun je zelf je producten samenstellen, 24 uur per dag!

Kom je er even niet uit? Onze medewerkers van het team support helpen je graag verder via de live chat, telefoon of mail.

Bekijk veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar op ma-vr tussen 08:30 - 17:00


Extra informatie

Bijlages

Wimpel bestellen bij DVC

Een wimpel is een stijlvol product voor in de mast of aan de gevelstok. Je kunt een wimpel alleen in de mast hangen of in combinatie met een vlag. Bijvoorbeeld tijdens speciale gelegenheden zoals een buurtfeest of een evenement. De kwalitatieve wimpels hebben een puntvorm. Leverbaar met eigen bedrukking of een standaard ontwerp. De wimpels worden gemaakt van het vlaggendoek Poly-Glans of Spun-Poly en uitgevoerd met een houten of rubberen wimpelstok. Deze laatste uitvoering, ook wel fluisterwimpel genoemd, is de meest stille variant wimpel en verkrijgbaar bij DVC. Het stokje veroorzaakt geen geluidshinder als deze tegen de mast tikt. Bestel een wimpel eenvoudig online in de webshop van DVC.

Online een wimpel kopen
Bij DVC kun je terecht voor een wimpel met logo of wimpels uit voorraad. DVC is al jaren specialist in het bedrukken van wimpels. De opdruk van je logo of tekst is haarscherp en wij kunnen als geen ander de mooiste kleurendruk realiseren. Voor wimpels uit voorraad heb je de keuze uit een traditionele wimpel met een houten stokje of een fluisterwimpel. Ben je op zoek naar een stijlvolle wimpel voor in je vlaggenmast of aan de gevel? Bestel een wimpel direct online in de webshop van DVC. Kies uit de volgende wimpels:

Meer dan wimpels

Naast wimpels bieden wij een ruim assortiment aan verschillende soorten vlaggen. Bij ons kun je namelijk:

 

Waarom een wimpel bestellen bij DVC?

  • Alle wimpels worden in Dokkum geproduceerd; gegarandeerd 100% Nederlands product.
  • Alle standaard wimpels liggen op voorraad, waardoor je kunt rekenen op een snelle levering.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit wimpels met de langste levensduur.

Bestel je wimpel eenvoudig online in de webshop van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.