Baniervlaggen

3 producten
15% korting
Baniervlag
10 reviews
Vanaf € 30,40 Vanaf € 25,84 € 31,27 incl.btw
Baniervlag | zeefdruk
Prijs op aanvraag
15% korting
Baniervlag ECO
4 reviews
Vanaf € 35,72 Vanaf € 30,36 € 36,74 incl.btw

Baniervlaggen kopen: hoge kwaliteit

Laat je boodschap spreken. Kies ervoor om een baniervlag op te hangen waarop je bedrijfsnaam of logo prijkt in eigen huiskleuren. Zo zorg je niet alleen voor zichtbaarheid, maar ook voor een stukje professionaliteit. Een banier bestellen gaat heel gemakkelijk. Maak gebruik van onze designtool en kies voor zelf een banier ontwerpen. Wij garanderen gedetailleerde druk, duurzame levensduur en hoge kleurechtheid

Banier: diverse soorten

In ons assortiment vind je diverse doeken waarmee jij bijvoorbeeld je bedrijfspand een strakke en professionele uitstraling geeft. Staat jouw bedrijf voor duurzaamheid? Dan is banier reclame op een ECO-vlag wellicht een interessante optie. Deze vlag is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Onze andere opties voor een baniervlag vind je in de:

  • Digitaal geprinte baniervlag: deze baniervlag is een goede keuze als er gebruikt wordt gemaakt van veel (verschillende) kleuren en als de oplage klein is
  • Zeefdruk banier: bij deze methode maken we gebruik van PMS kleuren. Hiermee kunnen we de exacte kleur van bijvoorbeeld je huisstijlkleuren benaderen. Ook is de zeefdrukmethode uitermate geschikt voor grote oplages

Naast de drukmethode heb je verschillende opties voor de afwerking van je baniervlag. Kies je voor een witte kopband, zwarte kopband of een tunnel uit doek? Ontdek alle afwerkingsmogelijkheden tijdens het samenstellen van jouw baniervlag.

Twijfel je of je het beste kunt kiezen voor de zeefdrukmethode of voor de digitaal geprinte banier? Onze DTP’ers denken graag met je mee. Neem telefonisch contact op of via de chat. Wil je een grotere oplage bestellen dan 20 stuks? Vul het offerte-formulier in waarin je je afbeeldingen uploadt.

Baniervlag ophangen

Een baniervlag ophangen zorgt ervoor dat je potentiële klanten niet meer om je heen kunnen. Zeker niet wanneer je optimaal gebruik maakt van het grote bedrukkingsvlak bij het maken van een baniervlag.

Wanneer je ervoor kiest om banieren te bedrukken, is het noodzakelijk dat je alvast nadenkt over hoe je de baniervlag gaat bevestigen. Accessoires voor een baniervlag ophangen zijn hierbij onmisbaar. Denk hierbij aan een banierhouder voor je vlaggenmast. Heb je deze momenteel niet in bezit? Kies dan voor een mastvlag hoogformaat. Zo hijs je ook zonder, je baniervlag in weer en wind.

Verschillende doeksoorten voor je boodschap

Banieren bedrukken kan met verschillende methodes en op verschillende doekkwaliteiten. Afhankelijk van de banier van je keuze, kies je voor een banier ontwerpen op vlaggendoeken als:

  • Petflag-Glans: enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde. 110 gr/m² polyester breisel. Dit materiaal is gemaakt van petflessen.
  • Poly-Glans: enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde. 115 gr/m² polyester breisel.
  • LongLife: dit doek is gemaakt van 115 gr/m² polyester breisel. Kies je voor banieren laten drukken op LongLife doek, dan kies je voor een banier met optimale gaatjesstructuur. Deze banieren zijn voor binnen gebruik én voor buiten gebruik.
  • Petflag-Spun en Petflag-Air: zend een duurzame boodschap uit en kies voor een banier maken op gerecycled doek. Deze doeken gaat net zo lang mee als andere doeksoorten. De Air flag heeft een open structuur voor een betere krachtverdeling. Ideaal voor outdoor gebruik op plaatsen waar het aardig kan waaien. Deze doeken bieden we enkel aan middels een offerte, neem hiervoor contact met ons op.
  • Spun-Poly: dit is het sterkste vlaggendoek dat verkrijgbaar is voor een baniervlag.
  • Poly-Air: dit doek is gemaakt van115 gr/m² polyester breisel en heeft een optimale structuur voor een goede krachtverdeling.

Accessoires

Een baniervlag ophangen gaat het beste wanneer je de juiste accessoires hebt. Uiteraard leveren wij vlaggenmasten voor banieren. Maar ook vind je in onze webshop staaf- en worstgewichten met bijbehorende ringen voor een strak resultaat. Graag helpen we je met de juiste keuze om je baniervlag te bevestigen.

Wil je banieren bestellen maar heb je nog vragen? Of wil je weten hoe je de banier kunt ontwerpen? We geven je graag advies via de chat, telefonisch of via het contactformulier.