Vlaggenlijnen

2 producten
Vlaggenlijn rechtformaat
1 reviews
Vanaf € 52,89 € 64,00 incl.btw
Vlaggenlijn puntvorm
Vanaf € 52,89 € 64,00 incl.btw

Vlaggenlijnen bedrukt met je eigen logo, tekst of foto zijn dé sfeermaker voor een evenement of feestelijke gelegenheid. DVC levert vlaggenlijnen in twee uitvoeringen, je hebt keuze uit een vlaggenlijn met rechtformaat vlaggetjes of een vlaggenlijn met puntformaat vlaggetjes. Lever één, twee of drie ontwerpen aan en wij drukken het haarscherp op Poly-glans doek. Bestel vlaggenlijnen online via de webshop van DVC.

Vlaggenlijn bestellen

DVC is al jaren specialist in het bedrukken van vlaggenlijnen. De opdruk van je tekst of logo is haarscherp en wij leveren hoogwaardige kwaliteit. Bestel je eigen vlaggenlijn eenvoudig online bij DVC.

Vlaggenlijn rechtformaat of vlaggenlijn puntformaat

Een vlaggenlijn, ook wel pavoiseerlijn of feestslinger genoemd. Het is een ideaal product om een ruimte, winkelstraat of evenement een feestelijke uitstraling te geven. Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht.

Jouw ontwerp wordt gedrukt op het vlaggendoek Poly-Glans, hierdoor is de bedrukking haarscherp en van de hoogwaardige kwaliteit die je van DVC gewend bent. Je kunt kiezen uit vlaggenlijnen met gezoomde vlaggetjes of vlaggenlijnen met gesneden vlaggetjes.

De vlaggenlijn rechtformaat heeft door de rechthoekige vorm meer ruimte voor bedrukking. Op basis van de tekst of het logo kan je het type vlaggenlijn bestellen die bij je past. De vlaggenlijn puntformaat heeft door de puntvorm een feestelijke uitstraling.

Waarom vlaggenlijnen bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle vlaggenlijnen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij vlaggenlijnen snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Voor vragen of advies kan je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.