Gevelvlaggen

3 producten
15% korting
Gevelvlag rechtformaat
16 reviews
Vanaf € 17,48 Vanaf € 14,86 € 17,98 incl.btw
Gevelvlag | zeefdruk
Prijs op aanvraag
15% korting
Gevelvlag rechtformaat ECO
4 reviews
Vanaf € 22,41 Vanaf € 19,05 € 23,05 incl.btw

Je eigen gevelvlag bestellen? Bij DVC ben je op de juiste plek! Een gevelvlag is te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Of het nu is om meer zichtbaarheid te creëren voor jouw bedrijf of om een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of andere feestdag te vieren, een gevelvlag met eigen ontwerp is een goed idee. Kies uit verschillende materialen zoals ECO en lever daarna een bestand aan. Of ontwerp je eigen vlag via onze ontwerpmodule met eigen tekst, foto’s en stickers! Eenvoudig te bestellen.

Gevelvlag bestellen

DVC is al jaren specialist in het bedrukken van gevelvlaggen. De opdruk van jouw logo of huisstijl is haarscherp, wij realiseren de mooiste kleurendruk in de kwaliteit die je van DVC gewend bent. Ontwerp eenvoudig jouw vlag via de ontwerpmodule. Liever het ontwerp uitbesteden? Onze DTP’ers staan graag voor jou klaar.

Kies de gevelvlag die je nodig hebt

De gevelvlag rechtformaat is een populaire vlag. Het is een gangbaar product om op een opvallende manier meer zichtbaarheid te geven aan jouw logo of bedrijfsnaam. De gevelvlag rechtformaat is tevens erg geschikt om te gebruiken bij een evenement of speciale gelegenheid.

Ben je op zoek naar een gevelvlag schuine broeking? Ook deze vlag levert DVC je graag! Kijk bij ons assortiment kioskvlaggen.

De productiemethode

Zeefdruk

Heb je een grote oplage gevelvlaggen nodig? Dan biedt zeefdruk misschien een goedkope oplossing voor je. Afhankelijk van je ontwerp is deze productiemethode in grote oplages namelijk voordeliger. Hoe minder kleuren je ontwerp, hoe goedkoper de prijs per vlag. Handig om te weten: wit telt niet mee als kleur. Ben je benieuwd of zeefdruk de juiste productiemethode is voor jouw opdracht? We denken graag met je mee. Vertel ons het gewenste formaat, de oplage en het aantal kleuren in je ontwerp en wij geven je graag een advies. Ook ECO doeksoorten zijn met de zeef te bedrukken.

Digitaal

Digitaal is dé oplossing als je een kleine hoeveelheid vlaggen nodig hebt, of zelfs maar één. Ook is deze methode geschikter voor een fullcolour ontwerp. Daarnaast kunnen we vlaggen die digitaal geprint zijn, ook sneller leveren: ongeveer binnen 5 werkdagen al! Heb je de vlaggen sneller nodig? Dan kun je ook gebruik maken van de spoedtoeslag..

Meer informatie over het verschil tussen zeefdruk en digitaal lees je in deze blog.

Waarom gevelvlaggen bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Je kunt online je eigen gevelvlag ontwerpen en bestellen. Liever het ontwerp uitbesteden? Onze specialisten staan graag voor je klaar!
  • DVC zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint.
  • Snelle levertijd van onze producten. Je kunt gebruik maken van onze spoedservice.

Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.