Wimpelstok, rubber

Vanaf € 6,00 € 7,26 incl.btw

De wimpelstokjes van de DVC voor jouw fluisterwimpel zijn duurzaam en verminderen het geluid van de wapperende wimpel in jouw mast. Tevens is het gemaakt van materiaal dat is ontwikkeld voor de weersomstandigheden in Nederland. Het wimpelstokje is los te bestellen, om een bestaand wimpelstokje in jouw fluisterwimpel te vervangen. Bestel het wimpelstokje voor jouw fluisterwimpel via de webshop van de DVC.

Wimpelstokje bestellen voor jouw fluisterwimpel

Ben je op zoek naar een wimpelstokje voor jouw fluisterwimpel? Bestel dan het wimpelstokje voor jouw fluisterwimpel via de webshop van de DVC. Altijd de beste wimpelaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur. Het wimpelstokje is gemaakt van rubber en heeft een zwarte kleur met oranje rubberen knopjes.

Wimpelstokje voor jouw fluisterwimpel

De wimpelstokjes van de DVC voor jouw fluisterwimpel zijn duurzaam en verminderen het geluid van de wapperende wimpel in jouw mast. Tevens is het gemaakt van materiaal dat is ontwikkeld voor de weersomstandigheden in Nederland. Het wimpelstokje is los te bestellen, om een bestaand wimpelstokje in jouw fluisterwimpel te vervangen. Meteen aan de slag? Haal de zoom uit jouw bestaande wimpel. Vervang het wimpelstokje en zoom de wimpel weer dicht. Jouw fluisterwimpel is een feit!

Materiaal
Rubber en hout
Kleur(en)
Zwart stokje met oranje knopjes
Lengte
Geschikt voor een wimpel van 25 of 30 cm breed
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Dhr J

Cobie

Helemaal stil, zoals in omschrijving staat beschreven.

Waarom een wimpelstokje kopen bij DVC?

  • Het wimpelstokje voor jouw fluisterwimpel ligt bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze deze snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit wimpelaccessoires met de langste levensduur.
  • Bestel jouw wimpelaccessoires eenvoudig via de webshop van de DVC.

Koop het wimpelstokje voor jouw fluisterwimpel eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.