Wimpel met eigen ontwerp

Vanaf € 31,54 € 38,16 incl.btw

De wimpel met een eigen ontwerp is een prachtig product voor jouw vlaggenmast. Een wimpel zorgt voor een feestelijke uitstraling en is daarom geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals een jubileum of een evenement. Je kan online eenvoudig een ontwerp maken voor de wimpel, bijvoorbeeld met een familiewapen of een bedrijfslogo. De wimpel wordt gemaakt van het glanzende kwaliteitsdoek Poly-Glans. Bestel jouw wimpel met eigen ontwerp eenvoudig online via de webshop van DVC.

Wimpel met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve wimpel met jouw eigen ontwerp? Bestel dan de wimpel online via de webshop van DVC. Altijd de beste wimpels met de langste levensduur.

Wimpels voor jouw bedrijf of huis

De wimpel wordt vaak toegepast op bedrijfslocaties en evenementen. Een wimpel wappert boven het publiek uit en trekt daarmee de aandacht. Met een wimpel geef je extra kleur aan speciale gebeurtenissen zoals een jubileum of een opening. Met een wimpel ziet een mast er vrolijk uit. Ook kun je zo jouw eigen logo of familiewapen laten zien. De wimpel kan worden toegepast met of zonder vlag en is te combineren met een permanente vlaggenmast voor jouw bedrijfspand.

Materiaal van de wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij u en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De wimpels van DVC worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en heeft een glanzende uitstraling. De zijkanten van de wimpel worden gezoomd. De wimpel van Poly-Glans wordt eenzijdig geprint met een 95-100% doordruk op de achterzijde. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Ophanggarnituur met houten of rubberen stokje, rondom gezoomd
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een wimpel bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden
9.6
8 reviews
Deel jouw ervaring
Lieke

Zie boven

F.J Knape

Zeer mooi geworden.

Mary

Mooi product.

Ben

Mooie kwaliteit

Marco

'Eigen ontwerp' exact overgenomen..

Rik

goede ontwerp tool

Jan

Marnix-H.

Heel positief!

Waarom een bedrukte wimpel kopen bij DVC?

  • Alle wimpels worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw wimpel snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit wimpels met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Bestel jouw wimpel met eigen opdruk direct online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.