Banners

2 producten
Roll up Banner
Vanaf € 43,39 € 52,50 incl.btw
Indoorbanier
Vanaf € 46,37 € 56,11 incl.btw

Banner maken: upload of ontwerp nu je eigen banner

Herkenning creëren en opvallen, met een banner maak je indruk. Een reclame banner laten maken is stap 1 in de promotiecampagne voor jouw merk. Zet een banner op een voet voor je etalage of hang de indoorbanier op aan de wand. Maar ook voor een beurspresentatie doet dit product wonderen. Trek de aandacht en werf klanten en bezoekers! Stel samen en kies je formaat, doektype en ontwerp. Jouw full colour banner wacht op je.

Banner maken: door ons team of in de designmodule

Of je nu gaat voor een banner voor aan de wand, aan jouw winkelgevel of een staande banner voor op een event. Met een spetterend design val je op. Zet je designersbril op en start met een banner maken. Dit kan in onze designmodule óf door onze professionele ontwerpers.

Banner laten maken door DTP-specialist

Wil je een banner maken, maar heb je zelf geen tijd of inspiratie? Zet dan onze DTP-specialisten in. Dit team is gespecialiseerd in het maken van grafische ontwerpen in jouw huisstijl. Hoe het werkt? Stel eerst de banner samen naar wens (formaat, aantal, etc). Vervolgens kun je in dit samenstel menu aangeven dat je het ontwerp wilt laten maken door ons team.

Banner zelf maken en ontwerpen

Wil je de banner zelf maken in onze designmodule, dan kan dat heel eenvoudig. Het enige verschil is dat jij nu zelf de bestanden ontwerpt en uploadt. Waar je dan nog wel voor kunt kiezen, is om je ontwerp nog wel even te laten checken door onze DTP-specialisten. Dan ben je verzekerd van een haarscherp eindresultaat.

Banner zelf maken in designmodule: zo werkt het

Een banner maken hoeft niet veel tijd te kosten. Met onze configurator is een banner ontwerpen in een paar stappen gedaan. Of je nu kiest om een roll up banner te maken of een staande banner te maken, de designmodule neemt je met simpele stappen mee naar een full colour eindproduct. Voor een reclame banner maken doorloop je de volgende stappen:

  1. Bepaal de uitvoering: kies voor een staande banner maken en zet deze op een Budget systeem met twee uitschuifbare voeten, op een Classic systeem met één uitschuifbare voet of op een Deluxe systeem zonder uitschuifbare voet.
  2. Bepaal het formaat: een roll up banner maken kan in verschillende formaten, waaronder 200 x 85 cm, 200 x 100 cm en 200 x 120 cm.
  3. Kies een doek type: hierbij heb je de keuze uit Frontlit PVC met glanzende uitstraling of Polyester Quality film met matte uitstraling.
  4. Kies voor wel of geen verlichting: ga verder zonder verlichting of laat je banner nog meer opvallen met een hallogeenspot.
  5. Bepaal het aantal: via de website kies je voor een maximaal aantal van 20 banners. Wil je meer banners bestellen? Vraag dan een offerte aan.
  6. Kies je ontwerp: upload een eigen ontwerp of start met ontwerpen, kies voor een eigen ontwerp met bestandscontrole of kies voor een banner laten maken tegen kosten die gering zijn.

Onze service

Wat kost een banner laten maken? De prijs is afhankelijk van de samenstelling van je banner. Tevreden? Zet de bestelling dan door. Heb je vragen over een banner laten ontwerpen of heb je een specifieke wens voor een banner maken? Chat gerust met ons via de website. Ons webteam beantwoordt je vragen graag.