Actiepakket Vlaggenmast met Fairybell

Vanaf € 286,41 € 346,56 incl.btw

Profiteer van de complete mastendeal voor de winter: een sterke polyester vlaggenmast met 15% korting, opvallende kerstverlichting met energiezuinige leds en een gratis Nederlandse fluisterwimpel. Laat je de mast door ons plaatsen? Dan hangen wij de kerstverlichting er als kers op de taart gratis voor je in. Geniet van bijzonder sfeervolle kerstverlichting voor in de vlaggenmast tijdens de donkere wintermaanden. Bestel jouw all-inclusive mastendeal voor de winter eenvoudig online via DVC.nl

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Compleet pakket vlaggenmast met sfeervolle kerstverlichting

Profiteer nu van onze speciale kerstverlichting aanbieding

  • 15% korting op de polyester vlaggenmast met hijsinrichting, knop en kleur naar keuze.
  • Sfeervolle, zuinige led kerstverlichting.
  • Gratis Nederlandse fluisterwimpel ter waarde van € 23,00 tot € 29,00 excl. btw.
  • Laat je de mast door ons plaatsen? Als extra service hangen wij de kerstverlichting voor je in de mast, ter waarde van € 135,- excl. btw.

Plaatsing van de vlaggenmast met kerstverlichting

Heb je gekozen voor onze plaatsingsservice? Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op voor de montage van jouw vlaggenmast. In overleg wordt er een afspraak gemaakt en komt het mastenplaatsingsteam bij je langs. Doorgaans vindt de plaatsingsafspraak circa twee weken na bestellen plaats. De vlaggenmast wordt geplaatst op een nastelbaar kantelanker, gestort in beton. Met deze masthouder kan je de mast in de toekomst eenvoudig kantelen. Na de montage van de mast wordt de mastverlichting ingehangen door ons ervaren plaatsingsteam, kun je genieten van jouw lichtjes kerstboom.

Materiaal
Vlaggenmast: Polyester, Kerstverlichting: Kunststof met LED lampjes (warm wit)
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Kleur(en)
Vlaggenmasten 6 t/m 8 meter in de kleuren wit en zwart. 9 Meter alleen verkrijgbaar in de kleur wit.
Mastsystemen
Keuze uit vlaggenmast met kikker en koord of antidiefstalsysteem met lier
Kerstverlichting
Keuze uit verschillende soorten, lengtes en aantal LED's, allen geleverd inclusief haringen
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
5 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom gebruik maken van dit actiepakket vlaggenmast met kerstverlichting?

Een vlaggenmast met kerstverlichting kopen was nog nooit zo voordelig. Profiteer nu van onze scherpe aanbieding met 15% korting en gratis Nederlandse fluisterwimpel. Laat je de mast door ons plaatsen? Dan hangen wij als klap op de vuurpijl de kerstverlichting gratis voor je in de mast!

Veel gestelde vragen

Wat is een Fairybell?

Fairybell is een merk kerstverlichting, dat staat voor kwaliteit en Nederlandse productie. Je kunt bij DVC verlichting in de vorm van een kerstboom bestellen voor in je mast, aan de deur of voor je raam.

Wat is het verschil tussen de Fairybell Kerstverlichting en de Christmas United Ledtree?

Voor de 6 en 7 meter mast heb je de keuze uit de Fairybell kerstverlichting en de Christmas United Led Tree. De Fairybell kerstverlichting bestaat uit horizontale lichtsnoeren met het effect van de slingers van een kerstboom, totaal bestaand uit 900 leds. De Cristmas United Ledtree bestaat uit 720 leds, verdeeld over 20 verticale stringen. Beide types worden geleverd met de benodigde haringen en zijn eenvoudig op te hangen in een vlaggenmast.
Voor de 8 en 9 meter vlaggenmast kies je voor de Fairybell kerstverlichting met 1500 leds. Gegarandeerd effect met zoveel lichtjes die samen een sfeervolle kerstboom vormen.

Wat voor licht geeft de verlichting van Fairybell?

De meeste verlichting die wij aanbieden geeft warm wit licht.

Hoe installeer je een Fairybell?

Bekijk het youtube filmpje voor een duidelijke instructie of volg de meegeleverde handleiding. Gebruik het afstandsband om de goede afstand tot de vlaggenmast te bepalen. Hijs de Fairybell in de vlaggenmast, bevestig de Fairybell aan de meegeleverde haringen en steek tenslotte de stekker in het stopcontact. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een snelle opbouw en afbouw.

Kan ik de Fairybell ook zonder mast kopen?

Heb je al een vlaggenmast? Koop dan de Fairybell zonder mast. Montage ingewikkeld? Laat dat aan ons over! Ons montageteam komt graag bij je langs.