Stageplekken en schoolopdrachten

DVC kijkt graag vooruit! Vandaar dat wij ook het hele jaar door open staan voor stages en afstudeeropdrachten. Onder andere in richting van de HBO studies commerciële economie, international business & management en communicatie hebben wij al verscheidene studenten richting de eindstreep begeleid door middel van een mooie afstudeeropdracht. Heb jij belang bij een stage of (afstudeer)opdracht bij DVC of DVC Sign? Stuur gerust een mail met daarin je CV en voorwaarden naar vacatures@dvc.nl, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Onderwerpen waaraan je kunt denken om bij DVC te onderzoeken:

  • Marktonderzoek (+ advies) B2B t.b.v. servicecontract vlaggen en masten
  • Marktanalyse klanten DVC (+ advies)
  • In kaart brengen employer branding (+ advies)
  • In kaart brengen afvalstromen DVC en mogelijke kansen hierin

Stage content marketeer

Op onze marketingafdeling hebben wij plek voor een stagiair! Volg jij een opleiding in de richting van marketing / communicatie / content creatie / ondernemerschap en wil jij je vaardigheden op het gebied van content graag in praktijk brengen bij een innovatief familiebedrijf? Solliciteer dan direct! 

Bekijk vacature: Stage content marketeer

Meewerkstage marketing | creëren van filmcontent

Bewegende beelden zijn de tegenwoordig onmisbaar! Op de marketingafdeling hebben we tevens ruimte voor een stage of opdracht in het creëren van filmcontent voor diverse doeleinden. Hierbij kan je denken aan diverse soorten beeldmateriaal, van instructiefilmpjes van producten tot aan sfeerbeelden in onze productie en bij toonaangevende projecten. Vind jij het schieten van bewegende beelden leuk en wil jij jouw montageskills in praktijk brengen? Neem dan contact met ons op om kennis te maken met DVC en de mogelijkheden te bespreken! Dit kan via vacatures@dvc.nl.