Vlaggen bedrukken. Eenvoudig en Snel

Een vlag laten maken is de oplossing voor het onder de aandacht brengen van jouw boodschap of merk. Als expert in vlag en doek zorgen wij voor een haarscherp geprinte vlag op hoogwaardig materiaal als duurzaam PVC, polyester of zeildoek.

Meest verkochte producten

Vlag maken met eigen ontwerp in de configurator

Een statement maken doe je het beste met een vlag met eigen ontwerp. Open de configurator en upload of ontwerp hier je eigen vlag. Óf kies ervoor om het ontwerp van de vlag door ons te laten maken. Opties te over. Je regelt het direct online in de webshop van DVC. Doorloop voor een vlag met eigen ontwerp de volgende stappen:

  1. Kies eerst je gewenste vlag
  2. Vul de offerte in of start direct met jouw vlag maken
  3. Afhankelijk van de vlag kies je nu het gewenste formaat, aantal, doek en afwerking
  4. Een vlag bedrukken doe je in de laatste stap. Upload je logo of ontwerp. Dit kan met diverse methodes:
  • Maak gebruik van de ontwerpmodule van DVC, bijvoorbeeld met eigen foto’s, teksten en achtergronden.
  • Kies voor een vlag maken met eigen ontwerp, mogelijk mét bestandscontrole. Zo ben je zeker van een mooi en haarscherp eindresultaat. Je uploadt je bestand in de ontwerpmodule en onze DTP-specialisten controleren het bestand uitgebreid.
  • Besteed het ontwerpen van de vlag uit. Onze DTP-specialisten helpen je graag bij een vlag laten maken. Voor slechts € 49,95 exclusief btw kunnen wij een vlag ontwerpen met eigen logo, afbeelding of tekst.

Vlaggen bedrukken met diverse printtechnieken

DVC is al jaren specialist in elke soort vlag bedrukken. De opdruk van jouw logo of huisstijl wordt binnen 5 werkdagen haarscherp geleverd. Op een beachvlag, banier, gevelvlag en zelfs op vlaggenlijnen. Heeft het bedrukken van jouw vlag haast? Dan kan het met toeslag sneller geleverd worden.

De mogelijkheden in bedrukking zijn groot, maar stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van zeefdruk (100 geen doordruk%) en van digitale druk.

Vlaggen voor elk doel

Of je nu erop uit trekt met je boot, een verjaardag viert, op een evenement staat, thuis de vlag uit wilt hangen of dat je zichtbaar wilt zijn met je bedrijf. Voor elke wens en voor elk doel kun jij vlaggen bedrukken met elke willekeurige tekst of logo. Stel je eens voor, een vlag met eigen ontwerp als rasechte actiemaker in elk denkbare vorm, kleur en grootte op het door jouw georganiseerde toernooi, event of beurs… Een mooiere reclame voor jezelf kun je niet wensen.

Kies uit de volgende vlaggen:

Vlaggen kopen bij ons gaat erg eenvoudig. Bekijk je opties in de configurator en begin met de vlag ontwerpen. Staat de juiste maat er niet tussen? Neem dan eens contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte. Naast het bedrukken van vlaggen kun je bij ons ook: internationale landen vlaggen, vlaggen met thema, vlag met wimpel en beachflags bestellen.

Hulp nodig bij het bestellen?

Bij DVC kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kun je zelf je producten samenstellen, 24 uur per dag!

Kom je er even niet uit? Onze medewerkers van het team support helpen je graag verder via de live chat, telefoon of mail.

Bekijk veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar op ma-vr tussen 08:30 - 17:00


Extra informatie

Bijlages

Veel gestelde vragen

Welke soort vlaggen kunnen er worden bedrukt?
Bij een vlag ontwerpen zijn de opties eindeloos. Een greep uit onze collectie voor een vlag maken met eigen ontwerp zijn kioskvlaggen, gevelvlaggen, mastvlaggen, baniervlaggen, vlaggenlijnen, bootvlaggen etc.

Zijn alle kleuren beschikbaar?
Als je zelf ontwerpt in de ontwerpmodule heb je een beperkt aantal kleuren waaruit je kunt kiezen. Lever je echter zelf een ontwerp aan, dan kun je een vlag bedrukken in alle kleuren.

Wat kost een vlag maken?
Bij ons kun je een vlag bedrukken die bij je past. Of bij je merkimago of boodschap natuurlijk. Een vlag laten maken kan in allerlei vormen en formaten. Zo weet je dat jouw opdruk altijd haarscherp op het doek komt. Voor vlaggen bedrukken met eigen ontwerp geldt een staffelkorting, afhankelijk van het aantal stuks en het formaat van je vlaggen. De korting is dan verwerkt in de stuksprijs van het door jou gekozen product.