Meest verkochte producten

Decoratie en promotie

Een sterke aankleding van jouw bedrijfspand zorgt ervoor dat je opvalt. Met de handige items van de Dokkumer Vlaggen Centrale zorg je voor een sterke aankleding, helemaal passend bij jouw huisstijl.

Textielframes
Ontwerp je eigen textielframe en hang hem in een handomdraai aan de muur ter decoratie. Van een gangbaar formaat tot een meterslange variant om in één keer een complete wand aan te kleden. Ook ideaal om te gebruiken als tijdelijke opstelling bij de aankleding tijdens beurzen en evenementen.

Meubels
Je eigen meubels ontwerpen voor in huis of op kantoor? Dat kan via DVC.nl! Kies bijvoorbeeld voor een zitzak, strandstoel of poef en laat deze door ons bedrukken met de mooiste kleuren.

Corona preventiemateriaal
Veilig werken is de norm. Houd afstand en zorg voor een veilige omgeving voor jouw personeel en/of klanten. DVC biedt een totaalpakket aan corona preventiemateriaal. Van mondkapjes met eigen logo tot bedrukte hesjes en scheidingswanden. Bekijk ons complete assortiment!

Wind- en zonneschermen
Een wind- of zonnescherm voor jouw bedrijf bedrukken bij DVC? Bekijk onze outdoor collectie en breng jouw boodschap of merknaam onder de aandacht met een wind- of zonnescherm.

Parasols
Op zoek naar een sterke parasol met eigen ontwerp? Bekijk dan ons aanbod parasols en laat deze door ons bedrukken. Parasols zorgen voor een vrolijke én kleurrijke omgeving en zijn een effectief reclamemiddel om jouw merk onder de aandacht te brengen.