Meest verkochte producten

Persoonlijk advies nodig?

Bij DVC kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kun je zelf je producten samenstellen, 24 uur per dag!

Kom je er even niet uit? Onze medewerkers van het team support helpen je graag verder via de live chat, telefoon of mail.

Bekijk veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar op ma-vr tussen 08:30 - 17:00


Extra informatie

Bijlages

Themavlaggen bestellen bij DVC

Iets te vieren? Een gelegenheidsvlag van DVC is een krachtig product om sfeer te creëren of een boodschap over te brengen. Onze themavlaggen zijn geschikt voor de versiering van evenementen zoals een feestweek, trouwerij of evenement. Ook is een vlag een mooi product om iemand in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld bij een jubileum, bij geboorte of als iemand geslaagd is. Kies uit de volgende thema’s:

Onze themavlaggen zijn zowel geschikt voor toepassing aan de gevel als in de mast en worden gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans of LongLife. Zelf vlaggen bedrukken? Ontwerp en bestel jouw gelegenheidsvlag direct online via de webshop van DVC.

Diverse mogelijkheden

Naast themavlaggen kun je bij DVC ook terecht voor andere soorten vlaggen. Bij DVC kun je ook terecht voor:

 

Waarom een themavlag kopen bij DVC?

  • Alle vlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw themavlag snel leveren.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een vlag die bij jou past.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen, met de langste levensduur.

Kies jouw thema en koop een themavlag online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.