Deurbanner met eigen ontwerp | STIJLDOK

Vanaf € 24,79 € 30,00 incl.btw

Zet iemand in het zonnetje met een gepersonaliseerde deurbanner van DVC! Plaats je eigen foto en tekst op de deurbanner voor het leukste resultaat. Geef bijvoorbeeld cadeau op een verjaardag of met een jubileum. Een leuke verassing om op te hangen aan de voordeur om te laten zien waar het feestje is!

Lees meer
Tip! Plaats het belangrijkste deel van jouw ontwerp zoals teksten en/of foto’s in het midden op de deurbanner.

Deurbanner met foto bestellen

Laat zien wat er te vieren is! Personaliseer een deurbanner bij DVC, compleet met foto's en een leuke tekst. Hang deze als verrassing aan de voordeur van de jarige of jubilaris om aan de buurt te laten zien wat voor speciale dag het is. Een origineel cadeau, gegarandeerd een succes!

Deurbanner met foto

Ontwerp jouw deurbanner helemaal zelf in de ontwerpmodule van DVC! Voeg een leuke achtergrond, persoonlijke foto en tekst toe om iemand mee te verrassen. De deurbanner is eenvoudig te bevestigen aan de binnendeur van een woonkamer of juist op de voordeur, zodat iedereen het kan zien! Geschikt voor deuren met een maximale lengte van 240 cm hoog.

Materiaal van de deurbanner

De deurbanner is gemaakt van het doek Poly-Glans en aan de zijkanten gesneden. Het doek is in totaal 260 cm lang, zodat het doek met de print doorloopt op de achterzijde van de deur. Het doek is 60 cm breed en wordt boven en onder afgewerkt met kopband en elastiek op de achterzijde voor een eenvoudige bevestiging. Tip van DVC: hangt de deurbanner niet mooi strak op jouw deur? Leg een knoop in de beide elastieken op de achterzijde om het doek strakker om de deur te spannen. Gegarandeerd een mooi resultaat!

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Confectie
Gesneden zijkanten, boven en onder zwart kopband, 2 elastieken achterzijde
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Doek wasbaar op 40 graden
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs
8.5
2 reviews
Deel jouw ervaring
De Vries

Heel eenvoudig op te hangen! Leuk voor een verjaardag met een foto van de jarige. Aanrader!

Feiko

Super

Waarom een deurbanner met eigen ontwerp kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van een origineel cadeau.
  • Een uniek product van DVC, waarmee je iemand in het zonnetje zet!
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop een Deurbanner met foto online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31(0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.