Streekvlaggen

5 producten
Achterhoekse vlag
2 reviews
Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw
Westlandse vlag
1 reviews
Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw
Zeeuws-Vlaanderen
Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw
Vlag Twentse Ros
3 reviews
Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw
Vlag West-Friesland
Vanaf € 7,90 € 9,56 incl.btw

Ben jij op zoek naar een streekvlag van jouw streek? Bij DVC ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Het is dé manier om jouw trots uit te dragen naar jouw streek. Alle streekvlaggen zijn in diverse maten leverbaar. Kies jouw streekvlag en bestel gemakkelijk online via de webshop van DVC.

Streekvlaggen bestellen

Streekvlaggen voegen net dat extraatje toe aan jouw regionale evenementen of gebeurtenissen. Het is ook een mooie manier om jouw trots uit te dragen naar je streek, of om cadeau te geven. DVC levert streekvlaggen van de beste kwaliteit, met een hoge afwerking en haarscherpe kleuren. We leveren alle Nederlandse streekvlaggen direct uit voorraad en geproduceerd in Dokkum; gegarandeerd 100% Nederlands product. Koop bijvoorbeeld de vlag van Twente, de Achterhoek of van het westland.

Vlagregels

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen, streekvlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting en hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag, streekvlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom streekvlaggen kopen bij DVC?

  • De streekvlaggen zijn van de beste kwaliteit en zeer kleurecht.
  • Geproduceerd in Dokkum; gegarandeerd Nederlands product.
  • Alle streekvlaggen zijn beschikbaar op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren.

Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.