Friese wimpel

Vanaf € 17,50 € 21,18 incl.btw

De provinciewimpel van Friesland is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Friese wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Met de wimpel van Friesland geef je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bij DVC heb je de keus uit een wimpel met lusjes, een traditioneel houten wimpelstokje of een rubberen. Het rubberen stokje, ook wel Fluisterwimpel genoemd, zorgt ervoor dat de wimpel geen tikkend geluid veroorzaakt. Bestel de Friese wimpel direct online via de webshop van DVC. De wimpel is verkrijgbaar van 2 t/m 4 meter.

Friese wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Friese wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Friese wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Friesland voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Friesland goed in beeld in jouw straat. Friese wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Friesland ziet een mast er vrolijk uit. Door een Friese wimpel te combineren met een Friese vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Friesland.

Materiaal van de Friese wimpel

De wimpel wordt geleverd met lusjes, een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De wimpels van Friesland worden gemaakt van het polyester weefsel PETFLAG-Spun of Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk en kleurecht.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Afwerking
Voorzien van lusjes of ophanggarnituur met houten of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.4
20 reviews
Deel jouw ervaring
Wayneanype

EgorRuddy

Thijs

Goed en degelijk materiaal

Baukje

Geen idee, maar op foto gezien dat hij mooi in de mast hangt

Sippy

Wimpel is prima, maar gaat maar een jaar mee. Dan is deze verschoten en kapot. Dat zeg ik er ook altijd bij als ik de wimpel cadeau doe.

Jan Age

Prima! Hij hangt het gehele jaar. Alleen jammer dat de blauwe kleur zo snel verwelkt......

maaike van kammen

Tj.

Williamles

Қызықты жаңалықтар _________________ кешке арналған казино С‚ТЇРЅРіС– ойындары - [URL=http://kk.bk-info-726.site/723.html]ертеңгі спорттық ставкалардың болжамы[/URL], спорттық футбол туралы болжам

Gerrit

De kwaliteit wurdt bepaald troch de duorsumens en is pas nei in jier oan tejaan

Vincent

Vincent

arie Eriks

Goed

Roos

Mooi product (als altijd)

Diana

Mooie kwaliteit

Klaas

Goed product

F Vd Meulen

ingrid

De wimpel tikt minder hard, maar is nog wel hoorbaar. Maar ja het is ook geen stille wimpel, maar een fluisterwimpel. Scheelt enorm in het getik aan de mast.

Tivel

Mooie wimpel, geen getik door de stille wimpelstok

Lieuwe

Erg stil

Waarom een Friese wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provinciewimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.
  • Het materiaal PETFLAG-Spun of Spun-Poly is zeer kleurecht en weer- en UV-bestendig.

Koop de wimpel van Friesland online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.