Meest verkochte producten

Persoonlijk advies over baniermasten?

Bij DVC kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kun je zelf je producten samenstellen, 24 uur per dag!

Kom je er even niet uit? Onze medewerkers van het team support helpen je graag verder via de live chat, telefoon of mail.

Bekijk veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar op ma-vr tussen 08:30 - 17:00


Extra informatie

Bijlages

Veelgestelde vragen over baniermasten

Wat zijn baniermasten en waar worden ze voor gebruikt?

Baniermasten zijn verticale, slanke masten die worden gebruikt om banieren, vlaggen of banners op te hangen. Ze worden vaak gebruikt voor promotionele doeleinden, decoratie of als een manier om een boodschap te communiceren.

Welke materialen worden gebruikt voor baniermasten?

Baniermasten kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder aluminium, glasvezel en staal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, zoals duurzaamheid, weerbestendigheid en esthetiek.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van aluminium baniermasten?

Aluminium baniermasten zijn lichtgewicht, duurzaam en corrosiebestendig. Ze vereisen minimaal onderhoud en zijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien zijn ze esthetisch aantrekkelijk en kunnen ze worden aangepast aan specifieke behoeften.

Kunnen baniermasten worden aangepast aan specifieke afmetingen?

Ja, veel fabrikanten bieden maatwerkopties voor baniermasten, waaronder verschillende hoogtes en diktes. Dit stelt klanten in staat om masten te bestellen die perfect passen bij hun specifieke behoeften en ruimtes.

Zijn baniermasten geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, baniermasten zijn over het algemeen geschikt voor alle weersomstandigheden, maar dit kan afhangen van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Aluminiummasten zijn bijvoorbeeld zeer weerbestendig

Hoe worden banieren aan baniermasten bevestigd?

Banieren worden meestal bevestigd aan baniermasten met behulp van banierarmen of -stokken. Deze armaturen zorgen voor een stevige bevestiging van de banier en stellen deze in staat om vrij te bewegen in de wind, wat zorgt voor een opvallende presentatie.

Baniermasten

Baniermasten zorgen ervoor dat bedrijfslogo’s en/of teksten altijd goed zichtbaar zijn. Alle baniermasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor het eenvoudig hijsen van elke gewenste vlag. Bestel baniermasten online via de webshop van DVC.

Baniermasten voor bedrijven
Onze baniermasten zijn geschikt voor baniervlaggen. Baniermasten worden vaak ingezet op bedrijventerreinen. Het voordeel van een baniermast is dat je vlag wegens het grote formaat goed zichtbaar zal zijn.

 

Waarom een baniermast kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit baniermast met de langste levensduur.
  • Bestel vlaggen voor de baniermast eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats de mast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze baniermast specialisten.