Vlaggenstokken

8 producten
Vlaggenstok
6 reviews
Vanaf € 6,00 € 7,26 incl.btw
Roll-over vlaggenstok
5 reviews
Vanaf € 31,75 € 38,42 incl.btw
Tweedelige vlaggenstok
Vanaf € 44,85 € 54,27 incl.btw
Stel jouw eigen pakket samen
Vlag met stok
Vanaf € 9,50 € 11,50 incl.btw
15% korting
Vlagpakket OP=OP
19 reviews
Vanaf € 20,66 Vanaf € 17,50 € 21,18 incl.btw
12% korting
Vlagpakket luxe
17 reviews
Vanaf € 30,92 Vanaf € 27,35 € 33,09 incl.btw
Nu ook beschikbaar in zwart
Set vlaggenstok compleet
4 reviews
Vanaf € 16,53 € 20,00 incl.btw
Gevelmast Premium Industrieel
Vanaf € 225,00 € 272,25 incl.btw

Wil je graag een vlaggenstok kopen? DVC levert kwalitatieve vlaggenstokken voor aan de gevel. De vlaggenstok is een onmisbare accessoire voor gevelvlaggen. Geschikt voor bedrijven en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. Solide aan de gevel te bevestigen met een passende vlaggenstokhouder. Kies de lengte van de vlaggenstokken, afhankelijk van het formaat van de gevelvlag. De roll-over vlaggenstok met ingebouwd correctiesysteem zorgt ervoor dat vlaggen altijd goed zichtbaar zijn. Bestel een vlaggenstok online via de webshop van DVC.

Materialen en kleuren

Bij DVC leveren we vlaggenstokken van aluminium of van hout. Aluminium vlaggenstokken zijn erg sterk, licht van gewicht en hebben weinig onderhoud nodig. Houten vlaggenstokken daarentegen zijn ook erg stevig en hebben een klassieke uitstraling, maar vergen wel wat meer onderhoud. Deze zul je zo nu en dan opnieuw moeten lakken om te zorgen dat er geen vocht in het hout kan trekken. Eventueel kun je ook een houten stok met plastic mantel bestellen zodat deze goed beschermd blijft tegen vocht.

Afhankelijk van de soort stok kun je een vlaggenstok in zwart of wit bestellen. Om je vlaggenstok vervolgens helemaal af te maken heb je de keus uit diverse kleuren knoppen.

Bevestigen van de vlaggenstok

Er zijn diverse soorten vlaggenstokhouders beschikbaar voor aan de gevel. Denk aan verschillende materialen, diameters, verschillende hoeken of varianten waar meerdere vlaggen in kunnen. Deze vlaggenstokhouders bevestig je aan je gevel door eerst gaten voor te boren, hier pluggen in de plaatsen en vervolgens met schroeven de vlaggenstokhouder op zijn plaats te schroeven.

Wanneer je voor een van onze vlaggenpakketten kiest met vlaggenstok en vlag wordt er standaard een vlaggenstokhouder meegeleverd die past bij de diameter van de door jou gekozen vlaggenstok.

Bevestiging van de vlag

Het bevestigen van een vlag aan een vlaggenstok is vaak vrij gemakkelijk. De vlaggenstokhouder is permanent aan de gevel bevestigd en heeft een opening waar je de vlaggenstok gemakkelijk in zet. Het praktische hieraan is dat je de vlag allereerst aan de stok kunt bevestigen, en daarna de stok in de houder schuift zodat je vlag mooi zichtbaar is.

Met koorden, haken en clips kun je de vlag aan de stok vastmaken. Op de onderkant van de knop zit een haakje waar je de bovenkant van de vlag aan hangt. Vervolgens span je de vlag naar beneden en maak je de onderkant met een koord vast aan de stok. Dit kan zonder een Flagclip, maar dan heb je kans dat de onderkant kan verschuiven en je vlag niet meer strak staat. Een Flagclip is een ring die je zonder bevestigingsmateriaal om de vlaggenstok heen klikt. Deze heeft een oog waar het koord aan vastgemaakt kan worden. De Flagclip kan niet verschuiven en zorgt er op die manier voor dat je vlag altijd strak gespannen blijft en zo mooi mogelijk getoond kan worden.

Complete vlaggenpakketten

Heb je nog geen mogelijkheid om een vlag aan je gevel te hangen, of is je huidige set aan vervanging toe? Met een vlaggenpakket schaf je gemakkelijk een complete set aan met een vlaggenstok, bijpassende houder, flagclips, vlag en eventueel een wimpel. Op deze manier weet je zeker dat je meteen alles in huis hebt voor het hijsen van een vlag.

Vlaggenstokken bestellen bij DVC

DVC is dé specialist op gebied van reclameproducten. De productie van vlaggen, vlaggenmasten en vlaggenstokken ligt in onze roots. Daarmee zijn wij de absolute specialist en kun je bij ons al je vragen kwijt. Wil je graag meer informatie of hulp bij het bestellen van de juiste vlaggenstok? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Watvoor vlaggenstokken zijn er?

Een vlaggenstok kun je in verschillende afmetingen en uitvoeringen bestellen. De lengte kan variëren van 100 cm tot 250 cm en hangt af van je voorkeur en de plek waar je een vlag wilt kunnen hijsen. Bij DVC leveren we vlaggenstokken in aluminium of hout met eventueel een plastic mantel.

Hoe wordt een vlaggenstok bevestigd?

Bij de meeste woonhuizen of panden waar geen ruimte of de wens voor een vlaggenmast is, wordt een vlaggenstok aan de gevel bevestigd. Dit kan met een vlaggenstokhouder, welke in verschillende uitvoeringen te bestellen zijn. Deze bevestig je gemakkelijk aan de gevel met pluggen en schroeven.

Hoe hang ik een vlag aan de vlaggenstok?

Met koorden, clips en haken kun je gemakkelijk een vlag aan een vlaggenstok hangen. De bovenkant kun je aan de haak van de knop bevestigen en de onderkant knoop je met een koord aan de vlaggenstok vast. Het mooiste is om hiervoor een Flagclip te gebruiken, deze zorgt ervoor dat je vlag altijd strak staat. Wanneer je deze niet gebruikt kan je koord naar boven schuiven en hangt de vlag minder strak.

Wat is een standaard formaat vlaggenstok?

De afmeting van je vlag en de lengte van je vlaggenstok hangen met elkaar samen. De populairste afmeting voor aan de gevel is een stok van 200 cm met daaraan een vlag van 100x150 cm.

Hoe kan ik een vlaggenstok bestellen?

Via onze webshop kun je gemakkelijk een vlag bestellen in verschillende formaten en materialen. Ook kun je optioneel een knop, vlag, wimpel of andere accessoires bijbestellen.

Wat is het verschil tussen een vlaggenstok en een vlaggenmast?

Een vlaggenstok is korter dan een vlaggenmast. Daarnaast bevestig je een vlaggenstok vaak aan de gevel of in sommige gevallen in een halsstandaard voor op de grond. Een vlaggenmast is vaak minimaal 6 meter lang en is geschikt om in een tuin of op een terrein te plaatsen. Deze is geschikter voor grotere vlaggen of banieren. Een vlaggenstok bevestig je aan de gevel van een woonhuis of pand.