Antiklimbeugel

Vanaf € 57,30 € 69,33 incl.btw

De antiklimbeugel zorgt ervoor dat klimpartijen in vlaggenmasten tegen worden gegaan. Het ontmoedigt ook vlagdiefstal. De antklimbeugel is wit gegalvaniseerd en geschikt voor masten met een maximale diameter van 70 tot 120 mm. De beugel is gemakkelijk zelf te monteren. Ook na het plaatsen van de vlaggenmast bevestig je de antiklimbeugel eenvoudig zelf. Kies de passende diameter bij jouw vlaggenmast, afhankelijk van de plaats van bevestiging. Bestel de antiklimbeugel voor jouw vlaggenmast online via de webshop van DVC.

Antiklimbeugel bestellen

Ben je op zoek naar een beugel die voorkomt dat voorbijgangers in jouw vlaggenmast klimmen? Of wil je voorkomen dat jouw vlaggen worden gestolen? Bestel dan deze antiklimbeugel online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Antiklimbeugels voor jouw vlaggenmasten

De antiklimbeugel zorgt ervoor dat klimpartijen in vlaggenmasten tegen worden gegaan. Het ontmoedigt ook vlagdiefstal.

Materiaal van de antiklimbeugel

De antklimbeugel is wit gegalvaniseerd en geschikt voor masten met een maximale diameter van 70 mm. Kies de passende diameter bij jouw vlaggenmast, afhankelijk van de plaats van bevestiging.

Plaatsen van de antiklimbeugel

De beugel is gemakkelijk zelf te monteren. Ook na het plaatsen van de vlaggenmast bevestig je de antiklimbeugel eenvoudig zelf. DVC levert de beugel met een handige plaatsingshandleiding.

Materiaal
Gegalvaniseerd staal
Formaat
Diameter van 70 tot 120 mm
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een antiklimbeugel kopen bij DVC?

  • Alle beugels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw antiklimbeugel voor de vlaggenmast al binnen twee werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beugels met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats de antiklimbeugel voor de vlaggenmast eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de antiklimbeugel eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.