Over ons

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij de Dokkumer Vlaggen Centrale kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!

DVC: specialist in vlag, doek en signing

DVC is dé specialist op het gebied van vlaggen, doeken en signing. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. DVC kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid.

Alle services voor indoor en outdoor reclame
Natuurlijk máken we niet alleen aandachttrekkers in vlag en doek. We zorgen er ook graag voor dat ze doen waarvoor ze zijn bedacht: verleiden en overtuigen. Daarom bieden wij ook plaatsings- en onderhoudsservices. Bovendien helpen we je graag met het maken van een gelikt ontwerp.

Zeefdruk productie
Zeefdruk productie

Producten van DVC

Onze vlag- en doekproducten bedrukken we in Dokkum. Dat we er in Dokkum elke dag met onze neuzen bovenop staan, is voor onze klanten de garantie dat het goed komt. We zouden ook niet anders willen: de geuren en kleuren die zich voor ons ontvouwen blijven indruk maken!

En ook al werken we met de modernste high-tech apparatuur; het maken en bedrukken van vlag en doek blijft vakwerk, een ambacht. Of zoals onze productiemanager vaak zegt: “Wie erbovenop staat, gaat het maken in deze wereld”. En zo is het precies. Al meer dan 80 jaar!

Vele toepassingen in de praktijk
Buiten, binnen, langdurig, eenmalig, verkoopbevordering, naamsbekendheid, interesse wekken, vraag stimuleren, interactie op gang brengen, awareness verhogen, informatie verstrekken, aandacht vestigen, verleiden, overtuigen: DVC heeft voor elk communicatiedoel een oplossing in vlag en doek!

Naast producten op maat hebben wij alle landenvlaggen (en bijbehorende masten) van de wereld op voorraad. Direct online te bestellen via de webshop van DVC. Ben je op zoek naar maatwerk producten en zie je deze niet in de webshop? Vraag dan een offerte aan! Onze specialisten helpen je graag met advies op maat.

DVC Sign: onze vestiging voor signing in Amsterdam

Grote kans dat je ons bedrijf kent van vlaggen en doekproducten. Maar dat is slechts een begin in een wereld vol creatieve reclame uitingen! In Amsterdam-Noord vind je onze vestiging DVC Sign. Vanuit deze vestiging breiden wij ons sign assortiment verder uit. Je bent hier aan het juiste adres voor indoor en outdoor signing producten. Een totaalpakket aan visuele oplossingen! Laat je ook inspireren door onze signing producten.

Nieuwsgierig? Lees hier meer over DVC Sign.

Holland Mast

Met de dochteronderneming van DVC is dagelijks veel contact. Holland Mast is dé specialist in maatwerk oplossingen voor alles wat met masten, vlag en doek te maken heeft. De meest complete partner voor standaard vlaggenmasten en vlaggen, event en city dressing, design en maatwerk oplossingen.

Bekijk mooie projecten op: www.hollandmast.nl 

Facts:

  • In 1936 werd DVC opgericht. Meer over de rijke historie van ons bedrijf lees je hier.
  • Bij DVC werken 80 medewerkers. Zij zorgen ervoor dat je een topproduct krijgt en vormen de succesbasis voor ons bedrijf!
  • In 2004 werd DVC gekozen tot ‘Friese onderneming van het jaar’.
  • In 2008 ontvingen wij een onderscheiding van Deloitte als één van de vijftig bedrijven met het beste management!
  • In 2013 werd de Nationale oranje strik overhandigd aan DVC, namens het Nationale Oranje Comité, voor de ontwikkeling van de kroningsvlag.
  • In 2017 lanceerde DVC als eerste bedrijf ter wereld een duurzame vlag op de markt: PETFLAG, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen.
  • In 2019 eindigde DVC op plek 43 in de KVK Innovatie Top 100 met de duurzame ontwikkeling van PETFLAG.
  • In 2020 leverde de vlag “Met elkaar, voor elkaar” van DVC €37.500,- op voor het Rode Kruis in de coronacrisis.