Spandoek - standaard formaat

Vanaf € 16,62 € 20,11 incl.btw

Ben jij op zoek naar een simpel spandoek met een standaard afwerking? Bestel nu de voordeligste optie van DVC. Het spandoek wordt gedrukt op het vlaggendoek Poly-Glans en afgewerkt met koord en rondom gezoomd. Ideaal voor tijdelijke acties of om te gebruiken voor jubilea, verjaardagen en acties. Bestel jouw spandoek eenvoudig online via de website!

Spandoek standaard formaat bestellen?

Een spandoek standaard formaat is het meest gangbare soort van DVC voor tijdelijke uitingen. Dit type spandoek is te bestellen in de meest voorkomende formaten en een simpele afwerking en daarom de voordeligste optie. Bestel jouw spandoek in een paar klikken via de webshop van DVC.

Val op met een spandoek!

Een spandoek vast formaat is ideaal voor tijdelijke acties en evenementen waarbij een bedrijfslogo of actie duidelijk uitgelicht wordt of om te gebruiken voor jubilea, verjaardagen en festiviteiten: verras familie of vrienden met een eigen spandoek! Ontwerp het spandoek eenvoudig online via de ontwerpmodule.

Materiaal en afwerking

Kies één van de zeven standaard formaten van DVC, dit zijn de meest gangbare formaten. Het spandoek vrij formaat wordt haarscherp geprint op het vlaggendoek Poly-Glans. Dit type spandoek wordt rondom gezoomd en afgewerkt met koord. Wil je een ander doeksoort of afwerking? Kies dan voor een Spandoek - eigen formaat.

Doeksoort
Poly-Glans en Petflag-Glans 115/110 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Eddy

prima

Waarom een spandoek - standaard formaat bestellen bij DVC?

  • Het Spandoek vast formaat bestel je zeer eenvoudig en snel via onze website.
  • Alle spandoeken worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw zeer snel leveren. Je kiest de levertijd van jouw spandoek zelf.
  • Altijd de beste kleurendruk en haarscherp geprint.

Bestel jouw spandoek online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier