Beachvlaggen

Filter
35 producten
Beachflag Flex
5 reviews
Vanaf € 25,31 € 30,63 incl.btw
Beachflag Event
7 reviews
Vanaf € 25,31 € 30,63 incl.btw
Beachflag Drop
Vanaf € 29,96 € 36,25 incl.btw
Beachflag Sign
7 reviews
Vanaf € 34,28 € 41,48 incl.btw
Beachflag Splash
1 reviews
Vanaf € 27,25 € 32,97 incl.btw
Beachflag MAX - indoor
Vanaf € 25,31 € 30,63 incl.btw
Beachvlaggen ECO
7 reviews
Vanaf € 31,35 € 37,93 incl.btw
Backpack banner
Vanaf € 25,96 € 31,41 incl.btw
Beton voet
Vanaf € 29,95 € 36,24 incl.btw
Cross Base
Vanaf € 27,80 € 33,64 incl.btw
Beachvlag kruisvoet
Vanaf € 54,10 € 65,46 incl.btw
Cross base, zware uitvoering
Vanaf € 93,85 € 113,56 incl.btw
Grondboor, kunststof
1 reviews
Vanaf € 8,05 € 9,74 incl.btw
Grondboor, verzinkt staal
Vanaf € 18,70 € 22,63 incl.btw
Grondpin
Vanaf € 16,10 € 19,48 incl.btw

Beachflag bedrukken: bestel je eigen ontwerp!

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om reclame te maken? Een beachflag is dan de perfecte oplossing met zijn stoere en moderne uitstraling. Een beach vlag monteer je eenvoudig en snel. Ook is de vlag handzaam en gemakkelijk te vervoeren.

Waarom kies je voor een beachflag?

Er hangen veel voordelen aan beachvlaggen. Qua uitstraling, maar ook op praktisch vlak is het een goede optie voor je reclame-uitingen. Hieronder zie je grootste voordelen op een rijtje:

 • Uitstraling
  Een beachflag valt absoluut op. De vlaggen hebben een moderne en opvallende uitstraling. Door het grote oppervlak is jouw boodschap niet te missen. Ook is het reclame op ooghoogte, dus grote kans dat voorbijgangers het zullen lezen.
 • Breed inzetbaar
  Beachflags kun je breed inzetten. Gebruik beachvlaggen binnen en buiten. Of zet beachvlaggen neer voor je winkel of bedrijfspand. Ook als je een beachflag zoekt voor een evenement of congres, is dit een goede kans om op te vallen.
 • Eenvoudig te plaatsen en vervoeren
  Geen gedoe met vervoeren, want de vlaggen schuif je in elkaar tot een handelbaar pakket. Ook het neerzetten is eenvoudig door het aluminium clicksysteem.
 • Reclame zonder vergunning
  Het is niet zomaar toegestaan om buitenreclame te maken zoals met een spandoek of een lichtbak. Met een beach vlag heb je dit probleem niet. Voor dit type vlag is namelijk geen vergunning nodig.

Een duurzame beachflag

Een beachflag is goed herbruikbaar. Heb je veel verschillende acties of evenementen? Hergebruik het frame van een beach vlag door er een ander design aan te hangen. Als je nog een vlaggenframe hebt van de vorige keer, bestel je volgende beach vlag bij ons zonder een nieuw frame.

Ook kun je kiezen voor duurzaam materiaal voor het vlaggendoek. Onze doeksoort Petflag-Spun is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen.

Kenmerken van onze beach vlaggen

Beach vlaggen zijn in 6 soorten te bestellen. Ieder soort heeft weer verschillende formaten. Grote kans dat je de gewenste maat vindt. Ook bepaal je zelf de waairichting van de beachflag. Rechts- of linkswaaiend of kies voor een dubbelzijdige vlag. Vervolgens kies je tussen drie materialen:

 • Poly-Glans: dit doek heeft een glanzende uitstraling
 • LongLife: dit materiaal is sterk en hierdoor heb je langer plezier van de vlag
 • Petflag-Spun: dit doek is glanzend en gemaakt van gerecyclede petflessen

Voor de tunnel van een beachflag kies je uit een zwarte tunnel of een witte tunnel. Heb je nog geen frame, dan bestel je deze er eenvoudig bij. Hetzelfde geldt voor een voet voor de vlag. Kies bijvoorbeeld voor een voet met wielen die gemakkelijk te plaatsen is, of voor een voetplaat die bijna niet opvalt.

Beachflag bestellen

Stel nu je eigen vlag gemakkelijk samen via onze webshop. Wil je persoonlijk advies of zoek je iets buiten de standaard mogelijkheden? Neem contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. We bekijken samen alle opties om zo jouw perfecte vlag te realiseren.