Vlaggenstok

Vanaf € 6,00 € 7,26 incl.btw

De vlaggenstok is een onmisbare accessoire voor gevelvlaggen. Geschikt voor bedrijven en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. Solide aan de gevel te bevestigen met een passende vlaggenstokhouder. Kies de lengte van de vlaggenstok, afhankelijk van het formaat van de gevelvlag. Bestel de vlaggenstok online via de webshop van DVC.

Vlaggenstok bestellen

Ben je op zoek naar een sterke vlaggenstok voor aan de gevel? Bestel dan de vlaggenstok online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en met de langste levensduur.

Vlaggenstok voor aan de gevel

Je vlag fier laten wapperen? Dat doe je met een vlaggenstok. De vlag met stok kun je stevig aan je gevel bevestigen met een bijpassende vlaggenstokhouder. Hoe werkt dit precies?

 1. Teken een lijn waterpas op de stenen muur op de gewenste hoogte.
 2. Plaats de bovenste twee schroefgaten op deze lijn. Op deze hoogte wordt er geboord.
 3. Boor vervolgens de 4 gaatjes 4 cm diep.
 4. Plaats de pluggen.
 5. Vervolgens kun je de vlaggenstokhouder vastschroeven.

Nadat je houder is geïnstalleerd kun je de vlaggenstok met vlag erin plaatsen. Goed om te weten: pluggen en schroeven wordt niet meegeleverd.

Gevelvlag voor de vlaggenstok

De vlaggenstok is te combineren met een gevelvlag voor jouw bedrijfspand of woning. De gevelvlag is ook een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. Je brengt met een gevelvlag een speciale gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht.

Materiaal van de vlaggenstok

Een vlaggenstok kopen zorgt ervoor dat je voor een aantal keuzes komt te staan. Bij DVC vind je namelijk diverse vlaggenstokken en accessoires voor de vlaggenstok. Wil je als voorbeeld jouw Friese provincie vlag matchen met de stok? Kies voor een aluminium vlaggenstok en rode of blauwe knoppen. Hieronder hebben we alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

 • Materiaal: een vlaggenstok van aluminium, hout met duurzame witte plastic mantel of wit gelakt hout
 • Kleur van de knop: 8+ kleuren vlaggenstokknop (met bevestigingshaakje)
 • Lengte:25 cm tot en met 125 cm
 • Aantal: tot 20 stuks mogelijk via de webshop. Meer bestellen kan via een offerte
 • Accessoires:Flagclips

Voor gevelvlaggen van 120 x 180 cm adviseren we je gebruik te maken van de tweedelige vlaggenstok.

Materiaal
Keuze uit hout wit gelakt, hout met plastic mantel, RVS en aluminium
Formaat
Keuze uit vlaggenstokken van 95 cm (Ø 1,8 cm) en 125 cm, 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm en 400 cm (Ø 3 cm)
Kleur(en)
Witte gevelstokken met keuze uit verschillende kleuren knoppen
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.3
6 reviews
Deel jouw ervaring
huib lust

Hans

Tijmen

Goed spul

Jan Pieter

Uitstekend

RvdP

Goede kwaliteit

Marleen

Prima

Veelgestelde vragen

Wat is een vlaggenstok?

Een vlag en vlaggenstok zijn vaak onafscheidelijk. Een vlaggenstok is namelijk een stok die ervoor zorgt dat de vlag op de juiste plek blijft hangen. Bevestig eerst een vlaggenstokhouder aan de muur. Vervolgens kun je vlaggenstok met vlag hierin zetten.

Waar koop je een vlaggenstok?

Bij DVC uiteraard! Al 85+ jaar zijn wij specialist in het produceren van vlaggen en vlaggenstokken. Meer dan 4.000 hebben ons gemiddeld een 9 gegeven. Koop je vlag met stok bij DVC en profiteer van onze services.

Hoe dik is een vlaggenstok?

Een vlaggenstok is doorgaans 3 cm dik. In ons assortiment vind je ook een vlaggenstok van 1,8 cm. De vlaggenstokken hebben over de gehele breedte de zelfde dikte.

Waarom een vlaggenstok kopen bij DVC?

Vlaggenstok kopen? Profiteer van onze 85+ jaar ervaring in de vlaggenwereld. Als specialist kunnen wij jou als geen ander adviseren over een vlaggenstok met vlag. Profiteer van al onze voordelen:

 • Vlaggenstokken direct uit voorraad leverbaar.
 • Hoge kwaliteit vlaggenstokken.
 • #1 in vlag en vlaggenstok.
 • 100% Nederlandse producten.
 • Beoordeeld met gemiddeld een 9 door meer dan 4.000 klanten.

Koop de vlaggenstok eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.