Vlaggenmast polyester met kikker en koord

Vanaf € 165,00 € 199,65 incl.btw

Stel je eigen mast samen en maak een keuze uit een 5 t/m 12 meter vlaggenmast. Ben je op zoek naar een sterke en onderhoudsvrije vlaggenmast? De vlaggenmast met kikker en koord geeft jouw huis, bedrijfspand of tuin extra allure. De perfecte polyester mast voor het hijsen van rechtformaat- of hoogformaat vlaggen. Bestel de vlaggenmast met kikker en koord inclusief garantie direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Vlaggenmast met kikker en koord bestellen

Ben je op zoek naar een sterke, duurzame vlaggenmast voor thuis of voor je bedrijf? Voor rechtformaat en hoogformaat vlaggen zonder zoom? Bestel dan deze vlaggenmast met kikker en koord online via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenmasten, zeer gebruiksvriendelijk en met de langste levensduur.

Polyester vlaggenmast voor thuis of je bedrijf

Met de vlaggenmasten met kikker en koord wapperen mastvlaggen en wimpels sierlijk in de wind. Het geeft jouw huis, tuin of bedrijf extra sfeer en allure. De vlaggenmasten zijn te combineren met hoogformaat vlaggen of rechtformaat vlaggen met eigen ontwerp. In combinatie met een landenvlag, provincievlag, gemeentevlag of wimpel zorg je voor een prachtig geheel!

Plaatsen van de vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van de DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je ontvangt bij de levering van jouw vlaggenmast een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure. Ook zijn onze plaatsingshandleidingen online beschikbaar: Montagehandleiding mast en kantelanker + montage van de knop, kikker en vlaggenlijn.

Materiaal van de vlaggenmast

Polyester masten zijn licht in gewicht en daardoor eenvoudig te kantelen. De prijs/kwaliteit verhouding van dit gebruiksvriendelijke product is dan ook uitstekend. Inclusief 10 jaar garantie tegen breuk op het mastprofiel. Ook verkrijgbaar met antidiefstal voorziening of als baniermast met een banierhouder.

Materiaal
Polyester vlaggenmast, met aluminium roterende draaitop
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Kleur(en)
Alle lengtes in de kleur wit, 6, 7 en 8 meter ook verkrijgbaar in zwart
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
5 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden
10.0
5 reviews
Deel jouw ervaring
PerryDam

Caspar

Op basis van mijn telefoontje hebben jullie de paal en plaatsing binnen een week geleverd. Dank! Top product en goede service.

Anja

Mooi product

Nico

Plezierig om met DVC te werken met enthousiaste medewerkers

H.Dijkstra

goed

Waarom een vlaggenmast met kikker en koord bestellen bij DVC?

  • Alle vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmasten met de langste levensduur.
  • Plaats de vlaggenmast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze masten specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij jou past!

Koop de vlaggenmast met kikker en koord eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.