Nederlandse vlaggen

9 producten
Pakketvoordeel!
Vlagpakket OP=OP
Vanaf € 20,66 € 25,00 incl.btw
Pakketvoordeel!
Vlagpakket 4/5 mei
Vanaf € 28,92 € 34,99 incl.btw
Pakketvoordeel!
Vlagpakket luxe
Vanaf € 33,05 € 39,99 incl.btw
Pakketvoordeel!
Vlagpakket ECO
Vanaf € 40,49 € 48,99 incl.btw
Nederlandse vlag
Vanaf € 3,50 € 4,24 incl.btw
Rood-wit-marine blauwe vlag
Vanaf € 3,50 € 4,24 incl.btw
Nederlandse zwaaivlag, set van 50 stuks, papier
Vanaf € 4,90 € 5,93 incl.btw
Rood-wit-blauwe vlaggenlijn
Vanaf € 23,80 € 28,80 incl.btw
Vlaggenlijn Hollandse Leeuw
Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Nederlandse vlag staat voor saamhorigheid en wordt voornamelijk gebruikt tijdens feest- en gedenkdagen. DVC is al meer dan 80 jaar specialist in vlaggen en levert de beste kwaliteit uit eigen productie. De Nederlandse vlag is gemaakt van het authentieke kwaliteitsdoek Spun-Poly en zeer kleurecht. Wij garanderen een zeer hoge kwaliteit en een lange levensduur. Zoek jij een tafelmodel vlag of juist een vlag voor aan je mast of gevel? DVC heeft alle verschillende soorten en maten, direct uit voorraad leverbaar. Koop jouw Nederlandse vlag eenvoudig online via de webshop van DVC.

Nederlandse vlag kopen?

Door de jarenlange ervaring van DVC bieden wij het beste kwaliteitsproduct op de Nederlandse markt. Geproduceerd in onze eigen fabriek in Dokkum en dus 100% Nederlands product. De Nederlandse vlag bestaat uit drie horizontale banen rood, wit en blauw en wij leveren de vlag in de officiële kleuren helder (vermiljoen) rood, helder wit en (kobalt) blauw. Bent u op zoek naar een Nederlandse kwaliteitsvlag? Bestel dan uw Nederlandse vlagproducten direct online via de webshop van DVC.

Nederlandse vlag regels en protocol

Op alle verjaardagen van leden van het Koninklijk huis mogen we de Nederlandse vlag en oranje wimpel uithangen. Deze vlaginstructie geldt voor rijk, provincie en gemeente. Particulieren en private instellingen mogen deze instructie volgen, maar het is niet verplicht. Een Nederlandse vlag als eerbetoon aan Nederland hoort ’s nachts niet buiten te hangen. Wilt u meerdere landenvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik wereldvlaggen van dezelfde afmeting en hang ze op gelijke hoogte. De Nederlandse vlag krijgt in Nederland altijd een ereplaats. Lees meer over de Nederlandse vlagregels.

Waarom een Nederlandse vlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Wij leveren de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle Nederlandse vlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.