Handystick

Vanaf € 22,85 € 27,65 incl.btw

Met een handystick hang je de vlag gemakkelijk op en haal je ‘m net zo gemakkelijk weer binnen. Zo voorkom je gevaarlijke situaties en mogelijke valpartijen. Bestel vandaag vóór 12:00 de handystick, dan ontvang je deze de volgende werkdag al in huis.

Handystick voor gevelvlag

De ideale hoogte van de vlag is een halve meter, tot één meter onder de nok van een huis. In de meeste gevallen is dit een lastige plek om te bereiken. Om ongelukken te voorkomen gebruik je een handystick. Met behulp van de handystick haal je met een extra beetje hulp je gevelvlag binnen. Moet de vlag weer naar beneden? Ook dan gebruik je de handystick.

Handystick met stok

De handystick gebruik je voor vlaggenstokken met een diameter van 30mm of 32mm. Dit zijn de meest standaardformaten van vlaggen. Heb je een moeilijk bereikbare vlaggenstandaard? Bestel de handystick dan met stok. De handystick stok heeft een lengte van 200cm, dat is genoeg voor de meeste hoge vlaggenstandaarden aan de gevel. De handystick wordt dan ook veel gebruikt voor winkels, bedrijven en scholen, maar ook thuis komt de handystick goed van pas.

Vlag netjes ophangen met een handystick

Een gevelvlag hang je met trots uit. Daarom wil je natuurlijk dat je vlag er zo mooi mogelijk bijhangt. Met de handystick hang je de vlaggenstok gemakkelijk in de standaard. Wist je dat er ook accessoires zijn om je vlag netjes te laten hangen? Bekijk alle hulpmiddelen:

  • Adapter voor gevelstokknop
  • Flagclips
  • Knop vlaggenstok
  • Rechthouder
  • Vlaggencorrector

Regels vlag ophangen

Voordat je een gevelvlag ophangt met een handystick, is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de vlaggenregels. Er zijn gebruiken en protocollen opgesteld. Zo mag een gehesen vlag nooit de grond raken of het verkeer hinderen. Ook is het de gewoonte dat je de vlag niet laat hangen tussen zonsondergang en zonsopkomst. Het is gewenst om je aan deze respectregels te houden, maar er hangt geen boete aan.

Handystick
Materiaal
Top kunststof, stok aluminium
Formaat
Kunststof top geschikt voor stok Ø 30 mm. Complete set lengte aluminium stok: 200 cm, Ø 32 mm
Kleur(en)
Zwart topstuk met of zonder lichtgrijze stok
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.5
6 reviews
Deel jouw ervaring
Eddy

Super

Gwendolyn

licht en gemakkelijk in gebruik

Mark

Prima

Hans

Doet wat wordt beloofd.

Walter

Lichtgewicht, maar stevig. Een prima hulpje bij het ophangen van de vlaggenstok

Jolanda Van Hassel

Gemakkelijk in gebruik

Handystick kopen

Nooit meer gedoe met het ophangen van je gevelvlag met de handystick. Heb je nog geen vlag om op te hangen met de handystick? Neem eens een kijkje tussen onze gevelvlaggen en stel er ééntje zelf samen.

Onze voordelen:

  • #1 Specialist in vlaggen en toebehoren
  • 85+ jaar ervaring
  • Uit 10.000+ Reviews: 9,0
  • Direct uit voorraad leverbaar