Vlaggen kopen: #1 specialist in vlaggen

Voor elke beurs, winkel of themadag vind je jouw perfecte vlag. Gewoon bij ons online. Geef je liever een eigen draai aan een doek? Ook dan zit je bij DVC goed. Ontvang duurzame vlaggen van gerecyclede petflessen of kies voor PVC, polyester of zeildoek om jouw merk, product of boodschap te promoten. Kies uit een ruim aanbod van (inter)nationale vlaggen en themavlagen in full colour opdruk. Ook in kleine oplages kun je vlaggen bestellen.

Vlaggen bestellen: kies uit een groot aanbod

Verwelkom gasten met stoffen vlaggetjes. Promoot je boodschap op onze professionele dragers tijdens een evenement of beurs. Of kondig een geboorte of ander ‘life event’ aan op een mooie themavlag. Een vlag kopen kan voor elk doel en voor elke duur. Ga voor professionele kwaliteit en bekijk onze vlaggen online. Maak een keuze uit verschillende vlaggen:

Hieronder zie je populaire mogelijkheden uit onze webshop:

(Inter)nationale vlaggen: van Engeland tot Nunspeet. Bij ons vind je voor in de vlaggenmast of voor aan de gevel van sterk polyester weefsel en breisel. De landenvlaggen zijn gedrukt op spunpoly, dat lijkt op katoen en is een authentieke vlaggenstof.

Themavlaggen: voor elke gelegenheid of bijzondere dag kun je bij ons een vlag kopen. Kondig een geboorte aan, markeer die mooie feestplek of geef extra aandacht aan een kerk, restaurant of camping met in het oog springende vlaggen, bijzondere vlaggen of leuke vlaggen.

Mis je een vlag? Geen probleem. Bij ons kun je vlaggen bestellen met eigen ontwerp en deze af laten drukken, precies zoals jij dat wenst. Natuurlijk doen we dat óók voor jouw zelfbedachte feestdag.

Reclamevlaggen: zorg voor meer herkenbaarheid van je onderneming. Bedruk je bedrijfslogo of boodschap op jouw design dundoek. Welke vlaggen wil jij kopen? Maak een keuze uit:

 • Tafelvlag
 • Beachvlag
 • Baniervlaggen
 • Gevelvlaggen
 • Kioskvlaggen
 • Bootvlaggen
 • Mastvlaggen
 • Vlaggenlijnen

Waarom kopen we vlaggen?

Aan menig gevel wereldwijd prijken vlaggen. Vlaggen kopen is dan ook niets nieuws. Van oudsher wordt een vlag gebruikt om vanaf grote afstand landen, producten en bedrijven aan te kondigen. Gebruik onze vlaggen als promotiemateriaal en laat de vlag op het juiste moment wapperen in de wind. Of ga een vlag kopen en hang deze juist binnen op. Als reclame-uiting of als sfeerverhogend beeld in de winkel of ontvangstruimte op kantoor. Je ziet: door onze vlaggen te kopen, kun je alle kanten op.

Vlag kopen of huren

Heb je tijdelijk wereldvlaggen of provincievlaggen nodig voor een beurs of event? Maak dan gebruik van de huurvlaggen van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Onze voordelen

Duurzame vlaggen van gerecyclede petflessen, vind je bij DVC. Maar naast deze zogenaamde PET flags, kun je bij ons ook je logo, boodschap of huisstijl afdrukken op vlaggenstof als PVC, polyester of zeildoek, afgewerkt met spun-poly, longlife of PETflag glans. Naast een ruime keuze in materiaalsoorten profiteer je bij ons ook van de volgende voordelen bij een vlag bestellen:

 • Wereldvlaggen = direct leverbaar
 • Eigen ontwerp mogelijk
 • Klantenbeoordeling 9
 • #1 specialist in vlaggen, masten, banners en signing
 • De grootste zeefdrukproductie

Veel gestelde vragen

Waarom zijn er vlaggen?
Vlaggen kopen mensen om een bedrijf, festiviteit of boodschap in de schijnwerpers te zetten. Met vlaggen als reclame-uiting kun je een beweging tot stand brengen en mensen activeren richting een product of denkwijze. Ook worden vlaggen ingezet als eerbetoon aan een natie, gemeente, of stad. Een andere reden om een vlag te kopen, is om een bijzondere dag te vieren. Denk hierbij aan een vlag bestellen voor als je kind geslaagd is. Vlaggen kopen om een opening van een winkel te vieren of stoffen vlaggetjes ophangen om de komst van een nieuwe baby te verkondigen.

Waar koop je vlaggen?
Sinds 1936 zijn we de expert op het gebied van vlaggen. 100% van de productie is in Nederland. Hierdoor kunnen we snelle levertijden + hoge kwaliteit realiseren. Dit zie je terug in de reviews van onze klanten.

Hoe hang je een vlag uit?

Een vlaggenstok is een onmisbare accessoire voor gevelvlaggen. Wil je een wimpel op eigen erf plaatsen? Gebruik dan een vlaggenmast met kikker en koord, mastknop en kantelanker. Wil je je vlag juist ophangen? Dan heb je verschillende opties. Voor een strakke display gebruik je een sterke aluminium houder met draaibare voet. Voor bevestiging aan de wand of het plafond gebruik je een handig ophangsysteem bestaande uit een klemprofiel met ophangoogjes of houten latten met ophangoogjes.