Progress Flag

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

De Progress Flag is een uitbreiding op de regenboogvlag, die wereldwijd het symbool is voor de LHBTI+ gemeenschap. De Progress Flag geeft met zijn aangepaste kleurstelling de diversiteit binnen de gehele regenbooggemeenschap aan, inclusief de gemarginaliseerde groepen. DVC levert de officiële Progress vlag onder licentie van de ontwerper Daniel Quasar. Bestel nu de Progress Flag in de webshop van DVC!

Samenstellen en bestellen

Progress Flag bestellen

De Progress Flag staat symbool voor de LHBTI+ gemeenschap inclusief de gemarginaliseerde groepen. De vlag is opgebouwd zoals de oorspronkelijke regenboogvlag, maar met vijf nieuwe kleuren: de drie kleuren van de vlag van de transgender gemeenschap en een zwarte en bruine streep om zwarte LHBTI+'ers van kleur te vertegenwoordigen. Deze vlag is ontworpen door Daniel Quasar. DVC levert enkel de officiële Progress Flag onder licentie van de ontwerper.

Van iedere verkochte vlag Progress Flag gaat 5% naar COC Nederland ter ondersteuning van initiatieven in de LHBTI+ gemeenschap.

Materiaal en kenmerken

Met behoud van het gemeenschappelijke regenboogontwerp met zes strepen als basis, voegt de Progress Flag de kleuren zwart, bruin, lichtblauw, roze en wit toe. Deze vormen samen een pijl en vertegenwoordigen gemarginaliseerde mensen van kleur, trans-individuen en degenen die leven met HIV/Aids. Daarnaast herdenken de nieuwe kleuren degenen die hieraan overleden zijn. Quasar's versie van de regenboogvlag representeert het concept van vooruitgang en de weg die de regenbooggemeenschap nog heeft te gaan.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
4 reviews
Deel jouw ervaring
Jan

Goede kwaliteit

Margriet

De vlag is mooi en houdt zich goed in wind en regen.

Jennifer

Great!

Erika

Wappert mooi in de wind

Voordelen van de Progress Flag bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale:

  • Van elke verkochte Progress Flag gaat 5% naar COC Nederland.
  • DVC levert de officiële Progress Flag onder licentie van ontwerper Daniel Quasar.
  • In Dokkum hebben wij onze eigen productie, je ontvangt een 100% kwaliteitsproduct met de mooiste kleuren.

Bestel de Progress Flag eenvoudig online bij DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.