Dibond

Prijs op aanvraag

Reclameborden van Dibond met een afwerking van aluminium met jouw bedrijfsnaam zorgen voor zichtbaarheid van of winkel of bedrijf. Een reclamebord van Dibond zorgt voor herkenbaarheid en is effectief om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dibond wordt veel gebruikt aan gevels of aan jouw kantoormuur. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een reclamebord van Dibond via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Reclameborden van Dibond bestellen

Ben je ook op zoek naar een reclamebord voor de gevel van jouw bedrijfspand of voor aan jouw kantoormuur? Vraag dan online een offerte aan via de webshop van DVC.. Voorzien van een fullcolour print ben je voor jaren gegarandeerd van een prachtige uitstraling. Altijd het mooiste resultaat!

Reclameborden van Dibond voor jouw bedrijf

Reclameborden van Dibond worden veel gebruikt aan gevels of aan jouw kantoormuur. Hiermee trek je de aandacht van voorbijgangers.

Eigenschappen materiaal

Dibond is licht van gewicht. Het heeft een zachte kern met aan beide zijden een afwerking van aluminium. Het materiaal laat zich eenvoudig verwerken in diverse vormen en wordt door het duurzame karakter veel gebruikt aan bedrijfs- of kantoorgevels. Het materiaal kent een minimale 'werking' door warmteverschillen. Voorzien van een fullcolour print ben je voor jaren gegarandeerd van een prachtige uitstraling.

Materiaal
Aluminium en polyethyleen
Productiemethode
UV-print enkelzijdig of dubbelzijdig
Formaten
Maximale printhoogte:  146 cm
Maximale printbreedte: 300 cm
(minimale afname 0,5 m²)
Gewicht
3mm Digitaal: 3,5 kg/m²
3mm Budget:  4,32 kg/m²
4mm Budget:  5,50 kg/m²
Textuur
Glad
Afwerking
(Contour) frezen en boorgaten
Binnen/buiten
Binnen en buiten
Waterafstotend
Ja
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een reclamebord van Dibond kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van een prachtige uitstraling.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor reclameborden van Dibond via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.