Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Beachvlag Dropflag

Vanaf € 39,94 € 48,33 incl.btw

De Dropflag is een trendy beachvlag voor binnen en buiten. De Dropflag is zeer geschikt als aandachttrekker tijdens beurzen, open dagen en evenementen. Een aansprekende vorm voor het moderne publiek, leverbaar in 2 formaten. Maak het ontwerp van jouw Beachvlag Dropflag eenvoudig online of besteed het uit aan onze specialisten. Bestel jouw Dropflag met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Beachvlag Dropflag bestellen

Ben je op zoek naar een trendy Beachvlag voor binnen of buiten? Geschikt voor lage ruimtes is de indoor Dropflag met een hoogte van 230 cm en een licht gewicht frame, de outdoor Dropflag is 375 cm hoog en uitgevoerd met een zwaarder frame. De Dropflag wordt enkelzijdig of dubbelzijdig geprint. Bij een enkelzijdige print heb je de keuze uit een links of rechtswaaiende beachvlag, met een doordruk op de achterzijde van 100%. De dubbelzijdige print is van beide kanten goed zichtbaar. Bestel de Beachvlag Dropflag online via de webshop van DVC.

Dropflag Beachvlaggen voor jouw organisatie

De beachvlaggen Dropflag worden gemaakt van de doeksoorten Poly-Glans, LongLife of Petflag-Glans. Poly-Glans en Petflag-Glans zijn doeksoorten met een glanzende uitstraling, LongLife heeft een meer open structuur en wordt altijd gesneden afgewerkt. Is duurzaamheid een belangrijk aspect bij het aanschaffen van promotiemiddelen? Kies dan voor onze doekkwaliteit PETFLAG glans. Dit doek is gemaakt van gerecyclede petflessen en is daarmee de meest duurzame variant die er op de markt te vinden is.

Formaat
Keuze uit 2 formaten
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Standaard levertijd
Verzending na 5 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte Dropflag kopen bij DVC?

  • Alle Beachvlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw Dropflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Beachvlag Dropflag online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.