Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Friese vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Friese vlag is een kwalitatief product, gemaakt van Spun-Poly. Dit speciale polyesterweefsel gaat 20% langer mee dan andere doeksoorten. De vlag van Friesland is hierdoor extra goed bestand tegen slechte weersinvloeden. Ook de kleuren van de Friese vlag blijven mooi. De tafel uitvoering wordt gemaakt van Acetaat-zijde.

Samenstellen en bestellen

Friese vlag rechtformaat bestellen

Ben je op zoek naar een Friese provincievlag voor op de tafel, boot, aan de gevel of in de mast? Koop de vlag van Friesland eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd provincievlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag van Friesland voor jouw huis of bedrijf

Friese provincievlaggen geven extra sfeer aan nationale gebeurtenissen in Friesland en zorgen voor saamhorigheid in de buurt. DVC biedt een compleet assortiment provincievlaggen om extra luister bij te zetten tijdens Friese evenementen en speciale gebeurtenissen in Friesland. Ook zeer geschikt als cadeau. 

Materiaal van de Friese vlag

De tafelvlag van Friesland wordt gemaakt van 100% polyester Acetaat-zijde. De vlaggen van Friesland worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Lees meer over doeksoorten.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Spun-Poly en Petflag-Spun
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
5.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Sietze

Grutsk as in protter

Friese vlag regels

Wilt u meerdere landenvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een Friese vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provincievlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.