Antidiefstal gewicht

Vanaf € 30,75 € 37,21 incl.btw

Het antidiefstal gewicht is onmisbaar bij vlaggenmasten met antidiefstalvoorziening en banierhouder. Het vlaggenmast gewicht zorgt ervoor dat jouw vlag strak hangt en zichtbaar blijft. De antidiefstal gewichten worden geleverd in ringuitvoering, ook wel worstgewicht genoemd en de staafuitvoering (staafgewicht). Het gewicht voor jouw vlaggenmast is af te stemmen op de lengte en de diameter van de mast. Bestel het antidiefstalgewicht voor jouw vlaggenmast online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact op met onze mastenaccessoires specialisten.

Antidiefstal gewichten voor jouw vlaggenmasten

Het antidiefstal gewicht is onmisbaar bij vlaggenmasten met antidiefstalvoorziening. Het vlaggenmast gewicht zorgt ervoor dat jouw bedrijfsvlag strak hangt en zichtbaar blijft. De contragewichten worden geleverd in ringuitvoering, ook wel worstgewicht genoemd en de staafuitvoering (staafgewicht). Het gewicht voor jouw vlaggenmast is af te stemmen op de lengte en de diameter van de mast.

Materiaal van het gewicht

De gewichten voor de vlaggenmast met banierhouder worden standaard geleverd in het wit. Het worstgewicht is met zand gevuld.

Materiaal
Keuze uit staal met kunststof behuizing of kunststof gevuld met zand
Model
Verkrijgbaar als worstgewicht of staafgewicht
Kleur(en)
Staafgewicht: Wit en zwart Worstgewicht: Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Martijn

Geweldige support en kwaliteit !

Ruud

Werkt goed

Waarom antidiefstalgewichten kopen bij DVC?

  • Alle antidiefstal gewichten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij het gewicht voor de vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit mastaccessoires met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats het antidiefstalgewicht voor de vlaggenmast eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop het antidiefstal gewicht eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.