Kantelanker voor polyester mast

Vanaf € 32,10 € 38,84 incl.btw

Het kantelanker is een populaire manier voor het plaatsen van een vlaggenmast of baniermast. Een kantelanker bestaat uit een scharnierend bovendeel dat verankerd is in de mast en een sterk, in beton te storten grondanker. Door een mast te plaatsen op een kantelanker staat de vlaggenmast zeer stabiel en is eenvoudig neer te halen. Dit bestelbare product betreft het grondanker van het kantelanker, ter vervanging van een reeds geplaatste grondanker.

Lees meer
Heb je een nieuw grondanker nodig? Neem voor het bestellen contact op met ons webteam. Zo voorkom je dat je een verkeerd model geleverd krijgt.

Kantelanker voor jouw polyester mast bestellen

Ben je op zoek naar een sterke en handige houder voor jouw polyester mast? Ga dan voor een kantelanker! Het kantelanker is eenvoudig te plaatsen en oersterk. Een kantelanker is een populaire manier van het plaatsen van een mast en wordt bij bestelling van een geschikte mast compleet meegeleverd. Heb je een polyester mast voorzien van scharnierplaat en zoek je een nieuw grondanker om de mast op een nieuwe locatie te plaatsen, dan kun je hier een nieuw grondanker bestellen. Om er zeker van te zijn dat je het juiste model geleverd krijgt, kan je het best eerst contact met ons opnemen.

Plaatsen van het kantelanker

Het is belangrijk dat de installatie van het kantelanker goed en zorgvuldig gebeurt. Je kunt het kantelanker laten plaatsen door het plaatsingsteam van DVC of zelf plaatsen met de handige plaatsingshandleiding.

Materiaal van het kantelanker

Een kantelanker van DVC bestaat uit twee delen: een scharnierplaat, dat verankerd is in de mast en een onderstuk, ook wel grondanker genoemd, dat in beton wordt gestort. Beide zijn volbad verzinkt. Het kantelanker is nastelbaar. Hierdoor staat de polyester mast altijd kaarsrecht.

Kantelanker voor polyester mast
Materiaal
Gegalvaniseerd staal
Formaat
Geschikt voor masten van 5 t/m 12 meter
Kleur(en)
Lichtgrijs
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kantelanker bestellen bij DVC?

  • Alle kantelankers liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw kantelanker snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit kantelankers met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en masten eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop het kantelanker eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.