Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Kantelanker voor polyester mast

Vanaf € 32,10 € 38,84 incl.btw

Kantelankers zijn populaire houders voor het kantelen van polyester masten. Kantelankers bestaan uit een scharnierend bovendeel, ook wel de scharnierplaat genoemd, dat verankerd is in de mast en een onderstuk dat in beton wordt gestort, ook wel grondanker genoemd. Het kantelanker is nastelbaar en zo staat de polyester mast altijd recht. Bestel kantelankers voor jouw mast online via de webshop van DVC. Neem voor maatwerk of het laten plaatsen van kantelankers contact op met onze kantelanker specialisten.

Samenstellen en bestellen

Kantelanker voor jouw polyester mast bestellen

Ben je op zoek naar een houder voor jouw polyester mast voor het kantelen van de mast, die ook nog eens eenvoudig zelf te plaatsen is? Bestel dan dit grondanker online via de webshop van DVC. Altijd de beste masthouders, zeer gebruiksvriendelijk en de langste levensduur.

Masthouders voor jouw polyester mast

DVC levert vier soorten masthouders. Het kantelanker is een populaire houder voor de masten aangezien deze zeer eenvoudig zelf te plaatsen en te storten is. De mast behoudt zijn lengte en gaat niet een meter de grond in, zoals bij de grondbuis masthouder. Heb je een mast met een vierkante voet of wil je de mast op een gebouw plaatsen? Kies dan voor de mastbok masthouder. Met een set muurbeugels kun je een polyester mast aan een gevel bevestigen.

Kantelankers worden standaard compleet geleverd bij polyester masten van DVC. Heb je een polyester mast voorzien van scharnierplaat en zoek je een nieuw grondanker om de mast op een nieuwe locatie te plaatsen, dan kun je hier eenvoudig een nieuw grondanker bestellen.

Plaatsen van het kantelanker

Het is belangrijk dat de installatie van het kantelanker goed en zorgvuldig gebeurt. DVC levert het kantelanker met een handige plaatsingshandleiding.

Materiaal van het kantelanker

Het kantelanker van DVC bestaat uit een scharnierend bovendeel, ook wel de scharnierplaat genoemd, dat verankerd is in de mast en een onderstuk, ook wel grondanker genoemd, dat in beton is gestort. Beide zijn volblad verzinkt. Het kantelanker is nastelbaar. Hierdoor staat de polyester mast altijd recht.

Kantelanker voor polyester mast
Materiaal
Formaat
Kleur(en)
Lichtgrijs
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kantelanker bestellen bij DVC?

  • Alle kantelankers liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw kantelanker al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit kantelankers met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en masten eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats het kantelanker eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop het kantelanker eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.