Balies

1 product
Soft Image balie
Vanaf € 145,00 € 175,45 incl.btw

DVC levert opvallende balies en counters voor beurzen en presentaties. De balies zijn eenvoudig te plaatsen en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Ontwerp de balie helemaal in jouw huisstijl. Wij printen jouw ontwerp haarscherp en zeer kleurecht. Bestel jouw balie nu eenvoudig online via de website of vraag een offerte op. Onze specialisten nemen binnen 8 kantooruren contact met jou op.

Een balie met eigen ontwerp bestellen

DVC levert opvallende balies en counters voor beurzen en presentaties. De balies zijn eenvoudig te (ver)plaatsen. Gemaakt van kwalitatieve materialen in combinatie met een haarscherpe opdruk van uw ontwerp. Wil jij jouw balie echt laten opvallen? Kies dan voor een variant met ledverlichting. De balie wordt van binnen uit aangelicht, voor een optimale zichtbaarheid en extra exposure.

Waarom een balie met eigen ontwerp kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Maak het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit met de beste kleurendruk.
  • Wij kunnen een totaalpakket leveren voor een beurs of evenement, neem contact met ons op voor advies.

Koop jouw balie online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.