Meest verkochte producten

Persoonlijk advies over vlaggenstokken?

Bij DVC kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kun je zelf je producten samenstellen, 24 uur per dag!

Kom je er even niet uit? Onze medewerkers van het team support helpen je graag verder via de live chat, telefoon of mail.

Bekijk veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar op ma-vr tussen 08:30 - 17:00


Extra informatie

Bijlages

Vlaggenstokken

DVC levert kwalitatieve vlaggenstokken voor aan de gevel. De vlaggenstok is een onmisbare accessoire voor gevelvlaggen. Geschikt voor bedrijven en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. De vlaggenstok is solide aan de gevel te bevestigen met een passende vlaggenstokhouder. Kies de lengte van de vlaggenstokken, afhankelijk van het formaat van de gevelvlag. Bestel de vlaggenstok online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact op met onze specialisten.

Vlaggenstok voor jouw vlag bestellen
Kies de juiste maat vlaggenstok, passend bij jouw gevelvlag. DVC levert alle producten in een hoogwaardige kwaliteit, zoals je van DVC kunt verwachten. De vlaggenstok is een onmisbaar item om de vlag uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals zoals een jubileum, geboorte of evenement. Tevens een ideale manier op jouw bedrijfslogo altijd duidelijk te hebben op jouw bedrijfspand.

Vlaggenstokken voor aan de gevel
Naast vlaggenstokken heeft DVC ook een ruim assortiment aan vlaggenstokhouders en vlaggenstokaccessoires. DVC levert altijd producten in hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een totaalpakket, zodat jij helemaal klaar bent om de vlag uit te hangen.

Waarom vlaggenstokken kopen bij DVC?

  • DVC staat voor kwaliteit; wij verzekeren de beste kwaliteit vlaggenstokken.
  • Onze producten zorgen voor een strakke en moderne uitstraling.
  • Zorg dat je in één keer klaar bent om de vlag uit te hangen met alle kwalitatief hoogwaardige producten van DVC.