Masttopwimpels

4 producten
Rode masttopwimpel (vleugel) met franje
2 reviews
Vanaf € 11,10 € 13,43 incl.btw
Blauwe masttopwimpel (vleugel) met franje
Vanaf € 11,10 € 13,43 incl.btw
Friese masttopwimpel (vleugel) met franje
1 reviews
Vanaf € 27,80 € 33,64 incl.btw
Windzak rood/wit
Vanaf € 115,85 € 140,18 incl.btw

Geen scheepsmast zonder masttopwimpel. De echte kenner spreekt trouwens van vleugels. De beroepsvaart gebruikt blauwe vleugels en de pleziervaart rode. Beide zijn afgezet met rood-wit-blauwe franjes. De lengtes van de masttopwimpels variëren van 100 tot 500 cm. Speciaal voor de Friesland liefhebbers hebben wij de Friese masttopwimpel in ons assortiment. Straal je trots van Friesland uit! Bestel eenvoudig online via onze webshop.

Masttopwimpels online kopen

Op zoek naar een masttopwimpel voor de beroeps- of pleziervaart? Bestel jouw masttopwimpel eenvoudig online bij DVC. Altijd de aller beste kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt met franjes in rood, wit en blauw. Pleziervaart of beroepsvaart, vlaggen op het water spreken hun eigen maritieme taal. Ze tonen de identiteit van het schip. Met een masttopwimpel, ook wel vleugel genoemd, is jouw schip of boot compleet.

Materiaal van de masttopwimpel

Alle masttopwimpels worden gemaakt van het vlaggendoek Spun-Poly. Spun-Poly is een sterk vlaggendoek dat zeer geschikt is voor de scheepvaart. Bestand tegen een harde wind en UV-bestendig. Spun-Poly heeft een 100% doordruk op de achterzijde.

Waarom masttopwimpels bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • DVC levert de beste kwaliteit wimpels met de langste levensduur.
  • De masttopwimpels liggen in Dokkum op voorraad. Snelle levering is geen probleem.
    • Bestel jouw masttopwimpel eenvoudig online via de webshop van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.