Flagclips

Vanaf € 3,35 € 4,05 incl.btw

Ben je op zoek naar een manier op jouw vlag eenvoudig (halfstok) op te hangen? Met onze Flagclips doe je dit in een handomdraai. Geen gedoe meer met schroefjes en vlaggentouw dat verschuift. Het is een kwestie van klikken en klaar. Bestel vandaag nog je Flagclips voor 12:00 en je hebt ze de volgende dag al in huis.

Vlag (halfstok) hangen: hoe doe je dit?

De Flagclips is een set van 2 clips. Met Flagclips hang je een vlag stevig aan een vlaggenstok aan je gevel. Je klikt de Flagclips aan je vlaggenstok en daarna pas je de hoogte aan door ze te schuiven over de stok.

Doordat je de clips verschuift, zorg je ervoor dat je vlag goed strakgespannen staat. Wil je ervoor zorgen dat de vlag niet om de stok heen waait? Met een vlaggencorrector voorkom je dit. Met beide accessoires zorg je voor een nette uitstraling van je vlag.

Voordelen van Flagclips

De Flagclips om je vlag aan een vlaggenstok te bevestigen, hebben verschillende voordelen. Allemaal om het ophangen van je vlag zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder staan alle pluspunten, om te kiezen voor onze Flagclips op een rij:

  • Iedere hoogte: de clips zijn verstelbaar in hoogte op de stok. Zo pas je de vlag eenvoudig en snel aan naar bijvoorbeeld halfstok.
  • Nette uitstraling: door het verschuiven van de clips zorg je ervoor dat je vlag er perfect tussen past. Zo zorg je voor een nette, strakgespannen vlag.
  • Geen vlaggentouw: je hoeft je vlag niet meer op te binden met vlaggentouw. Geen gedoe meer om de lussen op de juiste afstand van elkaar te maken en loskomend vlaggentouw.
  • Geen schroeven: de Flagclips monteer je aan de stok door ze simpelweg vast te klikken. Geen schroefje komt hieraan te pas.

Kenmerken van Flagclips

De Flagclips om je vlag (halfstok) te hangen zijn geschikt voor gevelstokken met een diameter van 3 centimeter. De Flagclips gebruik je zowel op aluminium vlaggenstokken als op houten stokken. De standaardkleur van de clips is wit en ze zijn gemaakt van nylon.

Materiaal
Nylon
Formaat
Passend bij gevelstokken met Ø 3 cm
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.0
3 reviews
Deel jouw ervaring
Margo

Top!

Gerard Mol

Richard Standaar

Prima

(Halfstok) vlag: koop Flagclips

Het ophangen van je vlag was nog nooit zo eenvoudig met Flagclips! Wil je advies van onze specialisten of heb je een maatwerk offerte nodig voor een grote bestelling? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Profiteer ook van onze andere voordelen:

  • Specialist in vlaggen en toebehoren
  • 85+ jaar ervaring
  • Uit 10.000+ Reviews: 9,0
  • Vóór 12:00 besteld, volgende werkdag in huis