Vredesvlag met duif

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Draag een krachtige boodschap uit van vrede en harmonie met de internationale vredesvlag. De vredesvlag staat symbool voor het streven naar vrede en eenheid. Blauw staat symbool voor rust, terwijl de witte duif al eeuwenlang wordt erkend als symbool voor de vrede. De combinatie van de elementen op de vredesvlag is meer dan alleen decoratief – het is een krachtig statement dat een boodschap van vrede, liefde en saamhorigheid uitdraagt.

Verspreid vrede met de Internationale Vredesvlag

Of je nu vrede en harmonie wilt vieren, je waarden wilt delen met anderen of een statement wilt maken tijdens gebeurtenissen, onze Vredesvlag past perfect in elke situatie. Het is een krachtige, maar subtiele manier om je waarden van vrede te delen met de wereld. Hang deze herkenbare internationale vredesvlag met vredesduif aan je vlaggenmast, vlaggenstok of zelfs binnenhuis en laat de boodschap van vrede wapperen in de wind.


Vredesvlag in de top

Onze Vredesvlag is meer dan alleen een symbool; het is een uiting van hoop, een oproep tot saamhorigheid en een verlangen naar een vreedzamere wereld. Met elke wapperende vlag draag je bij aan dit streven naar een betere toekomst. Laat de 'Vlag Vrede' spreken voor wat jij gelooft en verspreid de boodschap van harmonie, eenheid en vrede, waar je ook bent.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
4 reviews
Deel jouw ervaring
Pim

Eenvoudig een mooie vredesvlag in huis.

Annette

Op tijd ontvangen en zoals verwacht

Rommy

Mooie kwaliteit

Marianne

Mooie vredesvlag Volgende dag in huis

Vredesvlag kopen bij DVC

Onze Vredesvlag is gemaakt van hoogwaardig vlaggendoek en brengt een boodschap over in jouw mast of aan de gevel. Je bent verzekerd van een kwalitatief goede vlag: met meer dan 85 jaar ervaring in vlag en doek weten we al onze vlaggen te produceren met een lange levensduur.

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal is de Vredesvlag gemaakt?

De ‘Vlag Vrede’ is gemaakt van het kwalitatieve glanzende vlaggendoek Poly-Glans en is rondom gesneden. De vlag is afgewerkt met hoogwaardig kopband en clips.

Welke formaten van de internationale vredesvlag zijn er beschikbaar?

Wil je een vredesvlag kopen? Via DVC.nl is de rechtformaat vlag beschikbaar in vier formaten: 70x100 cm en 100x150 cm voor een vlaggenstok en 150x225 cm en 200x300 cm voor de vlaggenmast. Voor in de vlaggenmast kan je ook baniervlaggen en rechtformaat vredesvlaggen kopen bij DVC in de formaten 300x100 cm en 400x120 cm. Andere maat nodig? Geen probleem! Neem contact met ons op.

Waar staat de duif voor op de internationale vredesvlag?

De witte vredesduif op de blauwe vredesvlag is een internationaal symbool voor vrede. De witte duif met olijftakje is een internationaal bekende uitbeelding van Vrede. De Blauwe kleur is een symbolisatie van rust.

Waarom een Vredesvlag kopen bij DVC?

  • Laat jouw boodschap van vrede en harmonie stralen met deze unieke vlag.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit en duurzame materialen.
  • Onze Vredesvlaggen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Gebruik ze opnieuw, wel zo duurzaam!

Bestel jouw blauwe Vredesvlag met witte duif eenvoudig bij DVC. Voor vragen of advies staan onze specialisten voor je klaar via telefoon, chat of e-mail. Laat de Vredesvlag wapperen en draag jouw boodschap van vrede en harmonie met trots uit!