Wimpels bedrukken

1 product
Wimpel met eigen ontwerp
13 reviews
Vanaf € 31,54 € 38,16 incl.btw

Een wimpel met eigen ontwerp zorgt voor een feestelijke uitstraling en is daarom geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals een jubileum of een evenement. De wimpels worden geproduceerd uit het glanzende kwaliteitsdoek Poly-Glans. Kies jouw kleur en voeg een leuke tekst en eventueel afbeelding toe. Jouw ontwerp wordt haarscherp en zeer kleurecht geleverd. Via onze ontwerpmodule ontwerp je eenvoudig jouw wimpel en bestel je direct online.

Wimpel met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve wimpel met eigen ontwerp? Bij DVC ontwerp je eenvoudig online en bestel je direct. De wimpel is een ideale toevoeging aan de vlaggenmast, of dit nu bij een woning, bedrijfspand of op een evenement is. Een wimpel wappert boven het publiek uit en trekt daarmee de aandacht. De wimpels worden gemaakt van Poly-glans, wat een zeer kwalitatief product oplevert met de beste kleuren en de langste levensduur. De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

Waarom een bedrukte wimpel kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Wij bedrukken de wimpels zelf in Dokkum, gegarandeerd 100% Nederlands product.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit wimpels met de langste levensduur.

Bestel een wimpel met eigen ontwerp online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies helpen wij je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.