Mastvlaggen

6 producten
Mastvlag rechtformaat
23 reviews
Vanaf € 32,65 € 39,51 incl.btw
Mastvlag rechtformaat | zeefdruk
Prijs op aanvraag
Mastvlag rechtformaat ECO
6 reviews
Vanaf € 38,40 € 46,46 incl.btw
Mastvlag hoogformaat
Vanaf € 30,40 € 36,78 incl.btw
Mastvlag hoogformaat | zeefdruk
Prijs op aanvraag
Mastvlag hoogformaat ECO
Vanaf € 35,72 € 43,22 incl.btw

Jouw logo of bedrijfsnaam prominent in beeld bij je bedrijfspand? Dan is de mastvlag rechtformaat of hoogformaat de juiste keuze. De vlaggen worden, afhankelijk van je ontwerp en de oplage, geprint met een digitale printer óf gedrukt met de zeefdruk. DVC levert al meer dan 80 jaar mastvlaggen van hoogwaardige kwaliteit in verschillende doeksoorten. Speciaal in ons assortiment is de Mastvlag ECO: gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Ontwerp nu je mastvlag en bestel direct online!

Mastvlag bestellen

DVC is al jaren specialist in het bedrukken van mastvlaggen. De opdruk van jouw logo of huisstijl is haarscherp en wij kunnen als geen ander de mooiste kleurendruk realiseren. Ben je op zoek naar een kwalitatieve mastvlag met eigen ontwerp? Bestel dan de mastvlag direct online via de webshop van DVC.

Kies de mastvlag die bij je past

Mastvlag rechtformaat
De mastvlag rechtformaat wappert vrij aan de mast en trekt hiermee de aandacht van het publiek. Deze klassieke vlag zorgt ervoor dat je bedrijfspand opvalt.

Mastvlag hoogformaat
De mastvlag hoogformaat heeft een zakelijke uitstraling en wordt vaak ingezet voor bedrijfsdoeleinden. De mastvlag hoogformaat biedt een groot bedrukkingsoppervlak en is geschikt voor vlaggenmasten zonder banierhouder.

Een baniervlag is ook een mastvlag, maar dan voor masten mét banierhouder. Meer informatie over de baniervlag vind je hier.

Kies de productiemethode

Zeefdruk

Zeefdruk is interessant als je een grote oplage nodig hebt en wanneer je ontwerp weinig kleuren bevat. Voor elke kleur wordt namelijk een zeefdrukraam gemaakt. Daardoor geldt: hoe meer kleuren, hoe prijziger. Afhankelijk van de oplage kán het als nog goedkoper zijn dan de digitale printer. Hierin adviseren we je graag. Vraag een offerte aan en benoem jouw gewenste formaat, de oplage en het aantal kleuren en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Zeefdruk is ook geschikt voor ECO vlaggen.

Digitaal

Digitaal geprinte vlaggen zijn de oplossing voor jou als je maar weinig vlaggen nodig hebt, of wanneer je een fullcolour ontwerp hebt. Ook zeer geschikt als je bijvoorbeeld vak van vlag wisselt voor marketingacties of andere uitingen. Nog een voordeel van digitaal: de levering is sneller.

Zeefdruk is ook geschikt voor ECO vlaggen.

Meer informatie over het verschil tussen zeefdruk en digitaal lees je in deze blog.

Waarom een mastvlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • DVC zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint.
  • In Dokkum hebben wij onze eigen productie, je ontvangt een 100% NL product.
  • Snelle levertijd van onze producten. Je kunt gebruik maken van onze spoedservice.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.