Bouwhekdoek

Vanaf € 65,56 € 79,33 incl.btw

Een bedrukt bouwhekdoek met jouw logo is een opvallende reclamedrager. De omheining rondom een bouwplaats of bij evenementen zijn uitstekende locaties om jouw boodschap onder de aandacht te brengen bij voorbijgangers. Door de lengte van de bouwhekken te benutten ontstaat een meterslang reclamedoek met jouw bedrijfsnaam of actie. Een spandoek voor bouwhekken heeft een formaat van 175 x 335 cm en is eenvoudig te bevestigen.

Bouwhekdoek bestellen

Ben je op zoek naar een opvallend bouwhekdoek met jouw eigen ontwerp? Kies voor een spandoek voor bouwhekken van DVC. Altijd de beste spandoeken, scherp geprijsd. Het meest gebruikte formaat van een bouwhekdoek is 175 x 335 cm. Gebruik jouw bouwhek als informatievoorziening en benut de ruimte voor een spandoek als reclamedrager! Ook in te zetten als bewegwijzering of bij events waar tijdelijk een opvallende boodschap gecommuniceerd moet worden. Voordeel: bouwhekdoeken zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van bijvoorbeeld tiewraps.

Materiaal van bouwhekdoeken

Een spandoek voor een bouwhek wordt bij DVC gemaakt van het soepele polyester vlaggendoek Poly-Glans of zeildoek. Bij het zeildoek heb je de keuze uit PVC Frontlit of PVC Mesh, met een gaatjesstructuur voor winddoorlatendheid. Zeer geschikt bij montage op een bouwhekdoek. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere afwerkingen, maar meest gekozen is rondom voorzien van zeilringen voor bevestiging met tiewraps aan het bouwhek. Vraag voor afwijkende formaten of afwerkingen een offerte aan.

Doeksoort
Keuze uit 4 verschillende doeksoorten: Frontlit, Mesh, Poly-Glans en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keus uit verschillende afwerkingen
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
9.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Peters

Mooi bouwhekdoek, dat perfect gemaakt is als reclamebord voor onze bouwhekken!

Waarom bedrukte bouwhekdoeken kopen bij DVC?

  • Jouw bouwhekdoek direct op de juiste maat 175 x 335 cm geprint en geleverd.
  • Keuze uit 4 doeksoorten, passend bij de locatie van jouw bouwhek.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit spandoeken voor bouwhekken.

Koop jouw bouwhekdoek met logo eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.