Geboortevlag met eigen ontwerp

Vanaf € 22,66 € 27,42 incl.btw

Is jouw zoon of dochter geboren? Tijd voor een feestje! Maak een originele geboorte vlag met eigen tekst en foto's. Of plaats het ontwerp van het geboortekaartje op de vlag. De geboortevlag met een eigen ontwerp is ook een origineel cadeau. Maak het ontwerp van de geboorte vlag eenvoudig online of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Bestel jouw geboorte vlag met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Geboorte vlag met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar een geboorte vlag met een eigen ontwerp? Om bijvoorbeeld het ontwerp van jouw geboortekaartje ook op straat te laten zien? Bestel dan de geboorte vlag online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggen met de langste levensduur. De mastvlag wordt gemaakt van Longlife en de gevelvlag van Polyglans. Meer informatie over de doeksoorten. De geboorte vlag wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde.

Geboorte vlaggen voor een geboortefeest

De geboortevlag met een eigen ontwerp is een prachtig product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals een geboortefeest. Je brengt met een geboorte vlag deze speciale gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht.

Vlaggenstok voor geboortevlaggen

De geboorte gevelvlag is te combineren met een vlaggenstok voor jouw woning, de geboorte mastvlag is te combineren met een vlaggenmast voor jouw woning.

Maak je aankondiging compleet!

Naast geboortevlaggen hebben we ook een spandoek, kioskvlag, raambord en raamstickers die je helemaal zelf kunt ontwerpen om dit mooie moment te vieren.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Remco

Ik had een zelf ontworpen geboortevlag besteld en die ziet er heel mooi uit en de vlag voelt ook aan als hele goeie kwaliteit

Gerda

Prima, conform ontwerp

Waarom een geboorte vlag kopen bij DVC?

  • Alle vlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw geboorte vlag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. Je kiest de levertijd van jouw geboortevlag zelf.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit geboorte vlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de geboortevlag met een eigen ontwerp online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.