Textielframe wand

Vanaf € 39,52 € 47,82 incl.btw

Op zoek naar stijlvolle wandbekleding? Dan is een textielframe zeker een match. Beschikbaar van klein formaat tot volledige wandbedekking. Het doek is eenvoudig te vervangen, zo heb je altijd een accurate boodschap aan de muur en pas je gemakkelijk de sfeer aan. Een Textielframe voor aan de wand is een stijlvol product voor het inrichten van ontvangstruimtes en kantoren. Het frame is beschikbaar van klein formaat tot volledige wandbekleding. De doeken van de Textielframes zijn in beide gevallen makkelijk te vervangen, aangezien deze afgewerkt worden met een pees. De sfeer in een ruimte veranderd u in een handomdraai. Natuurlijk zijn deze Textielframes voor aan de wand niet alleen voor de ruimtes van professionele organisaties, maar is het ook een mooi product voor thuis, bijvoorbeeld in de woon- of slaapkamer. Speciale wensen of nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de webshop van DVC. Bekijk ook eens onze uitgebreide productleaflet met informatie over de Textielframes of ons foto op doek voor thuis.

Samenstellen en bestellen

Textielframe Wand voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een stijlvolle presentatie voor binnen? Een Textielframe voor aan de wand bestaat uit een mooie visual met een aluminium lijst. Naast wandbekleding in ontvangstruimtes en kantoren is het doek ook heel geschikt voor presentaties in winkelruimtes of beurzen. De visual is eenvoudig te vervangen aangezien deze wordt afgewerkt met een siliconen pees, zo is het Textielframe gemakkelijk aan te passen aan jouw wensen.

Textielframe Wand met eigen ontwerp bestellen

Het doek voor het Textielframe is te bedrukken met een eigen ontwerp. De mogelijkheden zijn ongekend:

  • Keuze uit verschillende lijsten, kleuren en profieldiktes.
  • U kunt op de website een formaat voor het frame samenstellen van minimaal 100x100 cm en maximaal een breedte of hoogte van 300 cm de andere zijde is onbeperkt. Wil je een doek ontwerpen wat niet binnen deze afmetingen valt? Vraag dan een offerte aan bij DVC.
  • Binnen 5 werkdagen wordt jouw design geprint en verzonden.
  • Het doek is eenvoudig te vervangen door afwerking met siliconen pees. Zo wisselt u campagne of sfeerbeelden eenvoudig af.
  • Het frame kan makkelijk aangepast worden met voeten zodat het ook staand ingezet kan worden.

Textielframe Wand voor thuis

Een Textielframe voor aan de wand hoeft niet alleen gebruikt te worden in een professionele omgeving, het is tevens een mooi product voor in jouw woon- of slaapkamer. De Textielframes passen goed in een modern interieur. Zo kun je ook heel eenvoudig een hele wand bekleden met een frame, de vervanger voor behang.

Montage van het Textielframe Wand

Dit textielframe is gemakkelijk te installeren. Bekijk hier onze montage handleiding 15-19mm of 27mm. Hulp nodig? neem dan contact met ons op.

Formaat
Het frame is verkrijgbaar in de diktes 15, 19 en 27 mm
Kleur(en)
frame 15 mm: zilver en zwart, 19 mm: zilver, wit en zwart, 27 mm: zilver, wit en zwart. Andere kleuren op aanvraag
Doeksoort
Poly-Deco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom voorzien van een pees aan de achterzijde
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Textielframe voor aan de wand kopen bij DVC?

  • De doeken voor Textielframes worden in eigen bedrijf geproduceerd, zo kunnen wij snel jouw bestelling leveren.
  • DVC maakt van een hoogwaardige kwaliteit print en stijlvolle uitstraling een prioriteit.
  • Met een Textielframe bent u verzekerd van een display met hoogwaardige kwaliteit.
  • U kunt het doek makkelijk vervangen.
  • Doordat de Visuals in het frame makkelijk vervangen kunnen worden koopt u een product wat meerdere jaren ingezet kan worden.

Koop het Textielframe Wand online via de webshop van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.