Alles voor je tuin, terras en balkon!

Maak van jouw buitenplaats de place to be deze zomer! Een fijne aankleding van jouw tuin is een must om lekker te kunnen ontspannen. Heb jij ook geen zin om tegen een saaie schutting of muur aan te kijken? Kleed jouw favoriete plekje buiten dan aan met de leukste persoonlijke items. Print jouw favoriete vakantiefoto op een tuinschilderij, tuinplaat of tuinposter en geniet van een mooi uitzicht. Binnen no time waan jij je weer op vakantie, maar dan in je eigen tuin. Of bestel een fijne relax tuinstoel, helemaal naar jouw smaak en in jouw design. Wij zorgen voor producten met de beste kwaliteit en de langste levensduur.

Meest verkochte producten

Gepersonaliseerde tuinartikelen van DVC!

Richt jouw tuin, terras of balkon helemaal naar smaak in met de leukste items van STIJLDOK! Echt ontspannen op jouw balkon of in jouw tuin kan natuurlijk alleen als de buitenruimte helemaal naar jouw smaak is ingericht. Bij STIJLDOK ontwerp je jouw tuinartikelen helemaal zelf! Kies jouw favoriete spreuk, print of (vakantie)foto en geef jouw relaxplekje een echte persoonlijke twist. Bij DVC ontvang je gegarandeerd een product van de beste kwaliteit met de scherpste kleuren.

Tuindecoratie
Kleed die saaie schutting of lelijke muur met een leuke tuinplaat, tuinposter of tuinschilderij. Dat ziet er toch een stuk gezelliger uit?! Kies het materiaal dat bij je past en ontwerp jouw nieuwe eyecatcher zelf. Ga voor een foto van jouw favoriete vakantieplaats, een leuke spreuk, of een toffe print en kleed jouw buitenplaats vrolijk aan. De producten van STIJLDOK hebben een lange levensduur en zijn geschikt om buiten te hangen. Altijd een fijne sfeer in jouw tuin of op jouw balkon met de persoonlijke producten van STIJLDOK.

Tuinmeubels
Ultiem loungen doe je in een fijne tuinstoel. En wat is er dan leuker om te relaxen in de tuinstoel die je zelf ontworpen hebt? Waan je op het strand op jouw tuinstoel. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tuinstoelen met een haarscherpe print en lange levensduur. Gegarandeerd jaren plezier van jouw tuinmaatje!