Tafelvlaggen

4 producten
Tafelvlag rechtformaat
1 reviews
Vanaf € 17,58 € 21,27 incl.btw
Tafelvlag hoogformaat
2 reviews
Vanaf € 17,91 € 21,67 incl.btw
Beach tafelvlag
Vanaf € 27,22 € 32,94 incl.btw
Tafelstandaard
Vanaf € 2,45 € 2,96 incl.btw

De tafelvlag is een unieke manier om een ruimte aan te kleden. Het is een frisse manier om in een ruimte aandacht te vestigen op jouw logo of boodschap. Tafelvlaggen zijn in vele varianten leverbaar, waaronder een tafelvlag rechtformaat, tafelvlag hoogformaat en een tafelvlag beachflag. Je kiest zelf het type tafelvlag dat bij je huisstijl en imago past. Ontwerp jouw tafelvlag en bestel direct online.

Tafelvlaggen bestellen

DVC is al jaren leverancier van tafelvlaggen met een hoogwaardige kwaliteit, zoals je van DVC kan verwachten. Je hebt keuze uit diverse varianten, afhankelijk van jouw wensen en budget. Ben je op zoek naar mooi bedrukte tafelvlaggen met eigen logo? Stel jouw tafelvlag samen via de website en bestel direct.

Tafelvlag rechtformaat, hoogformaat of beachvlag

Een tafelvlag is een sierlijke blikvanger voor op de balie, bureau of op tafel. Je kiest zelf het type dat bij je past. De tafelvlag rechtformaat is de meest toegepaste tafelvlag. DVC levert naast dubbelzijdig bedrukte satijn vlaggetjes ook goedkope tafelvlaggen van enkelzijdig acetaat. De tafelvlag hoogformaat heeft een luxere en zakelijke uitstraling. Het hoogformaat tafelvlaggetje kan gecombineerd worden met een banierhouder. Ook deze tafelvlag is enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken. De tafelvlag beachvlag heeft een moderne en opvallende vorm. Deze tafelvlag wordt altijd dubbelzijdig geleverd.

Al onze tafelvlaggen zijn te combineren met een breed assortiment tafelstandaards. Kies uit verschillende materialen (o.a. hout, metaal), enkele of meerdere tafelvlaggen.

Waarom tafelvlaggen bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit tafelvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • Je hebt bij ons een ruime keuze uit bijpassende standaards.

Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.